En bra livsmedelsbutik!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av feb06, 13 maj 2007.

 1. feb06

  feb06 Medlem

  Mercadona Supermarket på gatan Avda de Galdar i San Fernando tycker jag är en bra butik, kanske den bästa jag besökt på Gran Canaria.

  Den är också lätt att nå då den ligger ca hundra meter innanför Nilo. Om man står vid Nilo så ligger den vid cirka klockan tio och hundra meter i den riktningen.

  Det finns ju också busstopp* precis utanför Nilo och en gångbro över genomfartsleden vilket gör det lättare om man kommer söder ifrån med buss eller om man kommer gående från Playa del Inglés.

  Butiken tycker jag är fräsch, har ett brett sortiment och priserna är humana!

  Det finns både manuella kött, fisk, och delikatessdiskar. En sak som jag tyckte var bra var att det fanns färdig paketerat kött som låg i cellplast med en plastfilm över! Det är man ju van vid från Sverige. Ost fanns också färdigpackat på bit. Djupfrysta grönsaker fanns, det är man också van vid.

  Spritsortimentet var lite begränsat om man jämför med butiker i PDI! Men spanskt rödvin i olika årgångar fanns naturligtvis och jag fick uppfattningen att de var ganska billiga. Några pris exempel: Mycket fina tomater 2 Euro/kg, bananer 0,9 Euro/kg, gouda ost 3 Euro/kg.

  Jag kan rekommendera Mercadona om man är i behov av att handla mat.

  Skulle man nu inte gilla denna affär så är det så fiffigt ordnat så det står en skylt rakt över gatan där det står Euro Spar 400 meter Med en pil.

  Fotnot: Jag är osäker vad Busshållplatsen heter.
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Håller helt med att Mercadona är en superfräsch butik men tyvärr har jag alltid varit tvungen att gå över gatan till Hiperdino och kompettera. "Hippan" som vi kallar det har mkt bättre utbud på kött och stort sortiment på vin.

  Det finns en till affär, förutom Carrefour, som håller topklass. Tyvärr är det långt dit, förbi flygplatsen, förbi IKEA mot Las Palmas - där hittar man AL CAMPO.
  I den affären finns ALLT till superpriser, helst skulle man ha en sparkcykel inomhus för det är så stort.

  OM ni av en händelse svischar förbi med bil så stanna och fyll på förråden.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis