En dödad tråd

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Björn, 21 maj 2008.

 1. Björn

  Björn Medlem

 2. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Vi har också försökt oss på Vings reseauktioner men det är alltid någon som trissar upp priset som du säger. En annan sak som jag funderar över är när det står en sluttid för auktionen men när den tiden kommer så förlängs auktionen med 5 minuter gång på gång så till slut kostar det nästan lika som ordinarie pris, för man måste på priset lägga till för tranfer och mat på flyget.
  Är det någon på forumet som vunnit en auktion någon gång som kunde berätta för oss andra om för och nackdelarna.
  Karin
   
 3. BEKU

  BEKU Medlem

  Hej.

  Et klipp från Vings sait..

  Viktigt om auktionerna.
  Om ett bud inkommer under auktionens sista fem minuter förlängs sluttiden och nedräkningen börjar om från fem minuter igen. Auktionen avslutas när inget bud lagts inom fem minuter.

  MVH
  Beku
   
 4. coconut

  coconut Medlem

  Jag gillar att resa med Ving, har gjort det några ggr,har även rest me always och Fritidsresor men jag trivs hitills bäst me Ving..bra service å bra priser enligt mig....nästa sommar blir det dock apollo...inte mkt till svar kanske...ha en go dag....
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  En enkel fråga, varför tjata om att det är jobbigt att auktions priset går upp och det ena med det andra, beställ på sommaren om man vill åka ner då ligger ving som alla andra, eller också om det är så fel så va kvar hemma, eller ta en sista minuten resa. Ursäkta björn om jag förstör din tråd men fattar inte problemet kram på er[|)]
   
 6. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag tycker ialla fall som Tjollan att Ving i allmänhet ligger högre i pris än Fritidsresor. Vi har rest till GC både med ving o Fritidsresor och bott på likvärdiga hotell. Tycker Ving blivit dyrare nu på sista tiden.
   
 7. coconut

  coconut Medlem

  Det va 2 år sen i dec som vi reste me Ving å då kostade 2 veckor för mig å mina 2 barn på ett 3+ hotell me jättealtan å megastor pool samt nära till centrum 18 000..har inte rest me dom sen dess på just charter, synd om dom blitt märkbart dyrare eftersomdom ändå e bra å resa me...
   
 8. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Kanske var det den här tanten som drog in Ving från början. Jag vet bara att när jag svarade på Björns tråd var min undan om någon på forumet vunnit en auktion ocvh om det verkligen blir billigare än att boka från början. Själva åker vi med Solresor i oktober och betalar för 2 pers i 2 veckor totalt 13020:- då ingår transfer + mat på flyget. Det tycker jag inte att man kan klaga på.

  Skulle ändå tycka det vore kul att höra från någon som har haft turen att vinna en auktion.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis