En halsning fran PDI

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av mysan, 14 december 2006.

 1. mysan

  mysan Medlem

  Hej på er alla!

  Här kommer en sen rapport från Playa del Inglés. Vi har haft lite moln till och från så vi har tagit det säkra före det osäkra och tagit bussen till Puerto Rico istället. Det har blåst en del så stranden i Playa Ingles har inte varit något bra alternativ.

  Puerto Rico däremot var kanon. Kostade bara 4.50 tur o retur och det var det värt. Vi tog med oss matsäck så vi slapp äta på de dyra restaurangerna längs stranden.

  Vi bor på ett bugalowshotel som heter Marbella Golf. Helt ok tycker jag. Rent, tyst och lite slitet. Vi har en bugalow i två våningar med sovrum o toalett uppe. Lugnt o skönt!
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Härligt att höra! Hoppas du och dottern har roat er kungligt också, undrar när jag ska få steppa ut i Playa del Inglés, gammal partyprinsessa som man är. Åh, vad jag längtar ner nu om 36 tim får jag skjuts till Arlanda och om 48 tim ska jag väl förhoppningsvis sitta på altanen och ta en Cava.
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej på Er alla som är på väg eller är där nere just nu :)
  Jag skulle kunna byta plats med Er...

  Jag måste fråga dig Pellis; vad är Cava? Drickbart?

  Anneli
   
 4. chica

  chica Medlem

  Hej Anneli, då jag skulle tro att Pellis just nu är på G ner till San Agustin tar jag mig friheten att svara på din fråga. Pellis får styra upp det senare om jag har fel.

  Cava är helt enkelt spansk champagne och det är synnerligen drickbart!! (Tror säkert du redan provat det).
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Annelie, som svar på din fråga vad Cava är så var det faktiskt en fråga på postkodmiljonären för några veckor sen. Gissa om jag kunde svaret!? Cava är den svarta Freixenet (stavas det så), spanska svaret på falsk champagne, brukar ta mig ett glas eller två efter en solig dag, lite after beach kan man säga. MMMmmm gott...

  Är mitt i packningen! Jag kan INTE packa lite och smart... Förstår inte hur jag en gång har kunnat tågluffa, skulle aldrig klara mig på en ryggsäck!
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Tack för så snabba svar! Man lär sig något varje dag!
  Bara liiiite avis att du ska åka snart Pellis - men ha det jätte skön och avkopplande i solen :D

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis