En liten kort reseberättelse

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 5 september 2008.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej på er alla vänner.Nu börjar man återvända till verkligheten med tvätt o vardag.Resan ner gick jätte bra, och onsdag kväll va det full fart att gå runt och hälsa på alla vi känner, vakande torsdag morgon med ont i håret (fniss smällar man får ta) efer frukost blev det en tur till stranden och soltaket, en underbar dag med sol och lagom blåst:)Va sedan ute och åt gott på kvällen.Efter detta har det varit fullt. Fredag kväll va vi på 50 års kalas, och den dagen va det även meningen vi skulle ut på båttur till mogan, men det gick bara på en telefonsvarare när vi skulle beställa så antagligen körde dom ej för det va för lite turister. Lördag kväll va vi på grillfest hos Hilde som äger bakkekroa också mycket trevligt,sedan blev det mest pool hav och ut på kvällen. Vi åkte ju då även till Tindaya och hade en mycket trevlig kväll med mycket tjöt och skratt, och forum prat. I måndags va det meningen vi skulle åkt till Anfi beach men då regnade det av och till hela dagen och va faktiskt mulet, synd tycker jag. Tisdagen va vi ute och handlade det sista, för man är ju alltid ute i sista stund, konstigt det där sedan blev det poolen, men det va inget jätte väder då heller, inte förrän vi skulle gå på rummet vid halv fem och packa det sista. Nåväl jätte trevligt har vi haft det i alla fall, fast vi inte varit ute på jätte mycket saker, men jag och Benny är inte såna heller, vi nöjer oss med bad och sol. Kameran va inte med,men nog ska jag väl kunna få in en bild på mig och tindaya från soltaket, men det får sonen hjälpa mig med. Måste passa på att tacka er alla för ni haft bekymmer om att vi va med på span air planet, det värmde att ni tänkte på oss:):) och wesse Los arcos är sig likt, lika bra som alltid ha nu alla en riktigt god helg Och riggan välkommen tillbaka KRAM;)
   
 2. Cina

  Cina Medlem

  :) Hoppas tvätten o strykningen är klar.
  ;) Skönt att resan gick bra ..många tankar när den hemska olyckan hände...
  :( Tråkigt att ni fick regn..men bra för Ön..det har kommit lite regn i år.[:p]
  ;)[:p]:) hörde ni haft det roligt hos Anette i Las Palmas.
  ;);) trevligt att ni har haft det härligt igen på Los Arcos.

  så nu är det bara att komma tillbaka till det inrutade livet i Sverige :(;)trevlig helg Cina
   
 3. Peter_W

  Peter_W Medlem

  Alltid roligt att läsa reseberättelser.
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Härligt att ni har haft det bra!Välkomna hem! Visst är Tindaya mysig...
   
 5. wesse

  wesse Medlem

  Tackar för din berättelse:)
  och skönt allt verkar vara sig likt på Los Arcos[8D][8D](om 24 dagar landar vi på Gando)[^]

  wesse som längtar till väärmen[8D]snart Oktober[8D]
   
 6. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Vilken tråkig dag, har regnat sedan man steg upp i morse, inte precis som när man vaknar på gc, himlen har varit öppen, nu först har det slutat. Ska be sonen hjälpa mig en dag att få in bild från mobilen, så ska vi se om tindayas terass syns, herregud så stor den va, säkert 50-60 kvadrat, och även lägenheten va jättefin. Lyckos dig wesse som snart ska åka, jag längtar redan ner igen, men så är det ju för alla när man varit hemma några dagar, själv får jag vänta tills 20:e februari, och då ska vi allt ta en tur till tindaya igen. Hoppas även att få se anfi beach då, det var ju helkass väder i måndags när vi bestämt åka dit, men vädrets makter styr vi inte över ha en god eftermiddag alla kram:)[:p]
   
 7. tindaya

  tindaya Medlem

  Hej på er ni "goa"! Visst skulle det vara roligt och ordna ett stor party hemma hos mej! Och er jag hittills har träffat har var varit mycket roligt och värdefullt för mej skall ni veta! Här är lite mulet i Las Palmas idag, men tur e det för det har varit mycket varmt de senaste dagarna. Nu skall jag sätta igång o jobba, nu börjar det bli fart ingen med jobben som tur är!
  Kram alla
  Anette
   
 8. coconut

  coconut Medlem

  20 februari e väl ingenting, tänk på oss som inte åker utomlands förräns på min semester i juli nästa år....buhu...hemskt ju...
  tack för mailet, vi hörs nån dag...nu ska jag sova...kram
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis