En mardröm om Canaria buhu!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tjollan, 24 februari 2007.

 1. tjollan

  tjollan Medlem

  Jag drömde att jag var på Playan och vandrade, det drömmer jag faktiskt ganska ofta. Hittade inte hotellet där jag bodde men när jag väl hittade hotellet så vaknade jag upp och insåg att det bara var en dröm! Huvva buhu inte roligt!
   
 2. xerxses

  xerxses Medlem

  Jag vet Tjollan.. Brukar själv ha sådana drömmar he he...och inte kul alls när man vaknar upp.
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Aj då verkligen en marddröm.
  Jag drömmer visserligen också om ön men i drömmen är jag bara där nere en snabbis för att kolla läget på hotellet som jag har bokat. Helt sjuk dröm, har drömt den två gånger och vi är alla med som ska dit ned. Men vi har ingen packning med oss eftersom vi bara ska kolla läget så vi vet hur det är när vi väl ska åka ned.

  Annelie
   
 4. tjollan

  tjollan Medlem

  Måste tilläggga att det drar mot Apollos boknings sida hela tiden! Jag får gode lust att boka t.o.m en en veckas resa bara för att stilla abstinensen.
  Är vanligvis skeptisk mot en veckas men nu har jag rent "canaria skakningar" :)
   
 5. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Tänk...jag drömde härom natten att alla vi som ska åka var på en fest och det var sent på natten...jag tittar på klockan och "kommer då på" att vi ska ju åka till Arlanda om 2 timmar!!! ....och ingen har packat!![:0]Bråttom, bråttom...jag vet inte hur drömmen slutade för jag vaknade och somnade gladeligen om, men den otäcka känslan fanns kvar att vi skulle missa flyget.;)

  Anneli
   
 6. rogman

  rogman Medlem

  Mardrömmar är aldrig kul...mina brukar handla om helt andra saker.[:p]
  Min ni får i alla fall drömma om Gran Canaria...inte ens det lyckas jag med.:(
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis