En VARM halsning!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Sylva, 3 juli 2006.

 1. Sylva

  Sylva Medlem

  En riktigt varm halsning fran mig, som nu ar har nere i San Augustin!
  Kraaam//Sylva

  Sylva
   
 2. SkitSur

  SkitSur Medlem


  Gaaaaah! din fresterska [8D]:D[8D]
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Javisst, tänk på oss som måste stå ut med 28-30° här hemma :D tur att man ska iväg snart [8D]
   
 4. klara

  klara Medlem

  Hej. Jag kom hem idag ifrån en vecka i Puerto Rico. Vi bodde på en lägenhetsanläggning som heter J.B. Vi bodde i en etta, som var av urusel standard. Inte ens en gång varmvatten hade vi i köket. Vi tittade på en tvårummare på samma hotell och den var av mycket bättre standard. Den lägenheten vi hade, hade en stenvägg, som det drällde kackerlackor. Inte så nice. Frånsett lägenheten, som vi bara sov i, så hade vi en härlig vecka. Det är ju klart, att det är ett ganska kuperat område, så vi fick ganska mycket motion, men det skadar faktiskt inte, med tanke på vad man vräker i sig när man är på semester. Det är bara 3 månader kvar tills vi åker till Meloneras. Då ska vi bo på Cai beach. Där bodde vi fjol, en kanonanläggning, som vi varmt rekommenderar. Nä, nu ska jag ner i tvättstugan. Tvätten springer ju inte ifrån en när man har varit på semester. I morgon bitti beger jag mig till Blekinge och ska andas lantluft veckan ut. Ha det så bra, alla forumare. Klara
   
 5. joka1964

  joka1964 Medlem

  Åker ner med familjen den 12/7 till Bahia Feliz, har kolla på runt lite på hur vädret är där nere....Stämmer det att det blåser mycket???

  Ha det så varmt och skönt för det har vi det här ..
   
 6. Johanna

  Johanna Medlem

  Jorå, i Bahia Feliz blåser det ganska mycket! Men vid denna tiden på året är det ganska skönt faktiskt!
   
 7. Sylva

  Sylva Medlem

  Jaha, hemma igen!
  Tänk vad tiden går fort när man har kul.
  Men det är inte sååå synd om mig, om knappt 3 mån åker vi ner igen, 12 dagar, så man har ju lite kul att se fram emot.
  Ja uppe vid Bahia Feliz blåser det lite mer än mer söder över, men som sagt, nu när det är så varm så är det bara skönt med lite blåst. Hoppas ni får en trevlig semester!

  Sylva
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis