En vecka kvar!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Mollsan, 4 januari 2013.

 1. Mollsan

  Mollsan Medlem

  Nu är det bara en vecka tills vi far iväg.
  Ska bli skönt att slippa slasket här hemma, samtidigt som jag är rädd att fiaskot från förra året ska upprepas. (Galet mycket kackerlackor på hotellrummet) men bor på ett annat hotell så hoppas slippa det.

  Vi ska ju till Puerto Rico, någon i närheten som kan säga nåt om vädret för tillfället?
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Härligt att komma iväg till värmen [8D]

  Själv så har jag nog haft tur och slippa kackerlackor. När jag rest till kanarieöarna :D Men har hört lite tips mot ohyran. Tänt lyset på toan lite före du ska in dit :D Dom är lite ljusskygga;) Och om avloppsbrunnen på toan har stora hål. Så kan man lägga över något som dom inte kommer in!
  Sen hör jag ofta folk som klagar på lösakatter på hotellområdena. Men dom gillar ju kackisar så jag har inget mot dom :D
   
 3. Nillague

  Nillague Medlem

  Kom hem från PR igår. Det har varit helt fantastiskt väder de senaste 14 dagarna. De sista 2 med lite molnighet på eftermiddagarna utan att bli kallt. Vi har haft runt 30 grader alla dagar. Nätterna har som varmast legat på 20 och det kallaste vi sett 16. Ha en fin resa!
   
 4. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej Mollsan, vi köper ibland spray mor kackerlackor, brukar köra det runt husgrunden (när vi bott i bungalow) och även under altandörrarna som oftast har ett mellanrum, mellan golvet o själva dörren, det brukar funka :)

  Ha en trevlig resa:)

  Marie:)
   
 5. Mollsan

  Mollsan Medlem

  Skönt att höra om det fina vädret!

  Kackerlacksproblemet hoppas jag ha löst genom bättre hotell [8D]

  Jag skulle vilja testa riktigt goda tapas... Någon som har några tips?
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis