Eurovisionschlagerfestivalen 2006

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av kerstinj, 21 mars 2006.

 1. kerstinj

  kerstinj Medlem

  Vi kommer att vara på Grand Canaria PDI när den stora finalen sänds i år, är det någon som vet om det kommer att visas någon storbilds TV där?:D
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  kerstinj: när är den stora finalen då? Oftast så brukar en del pubar visa på södra sidan. I alla fall runt Arguineguin, det finns en pub som heter Jukebox i Patalavaca. Dom har 1 storbilds tv. Om Norge å Sverige kommer med så visar dom det säkert.
  Sen läste jag nånstans här att i Las Palmas så visar dom det på riktigt stora skärmar i nån av parkerna, dvs om Spanien e med.:D
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Den stora finalen är lördagen den 20e maj. Vi får väl hoppas att Sverige kommer med från kvalet den 18e maj!
  Ha det skönt där nere.
  Cattis
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag håller med om att Carola vann på sitt framträdande + att det var just hon som sjöng. Själv tycker jag det fanns ovanligt många bra bitar, som BWO och The Poodels var ju lite kul att de kom med :) Bäst tyckte jag Bäcklund The name of love var.
  Skulle gärna se finalen i Las Palmas, men det verkar inte bli så.
  Cattis
   
 5. rogman

  rogman Medlem

  Ny har helt rätt, fel låt vann men visst vara Carola duktig. BWO var ok. Han som kom två eller trea hade nog klarat sig bättre, tror jag.
  Den låt som fastnade i min hjärna var Linda B´s låt Jag ljuser så bra. Kan ju ha varit hennes häftiga klädbyte oxå, med den läckra KISS klänningen som topp nummer. (Forumets största KISS fantast, de e jaaa)
   
 6. kerstinj

  kerstinj Medlem

  Tack för alla svar!
  Jag hoppas de kommer att vara någon storbilds TV någonstans på PDI när vi är där och att Sverige lyckas kvala in. Annars får man väl heja på Norge!:D
   
 7. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Jag tycker Roger Pontare borde vunnit, han bor ju i Jämtland.
  Samt han har väl ett fint förnamn, eller hur Rogman?

  "Jamtland Jamtland jamt o standut"
  Jan E
   
 8. rogman

  rogman Medlem

  Trevligt förnamn har han, men i år var hans låt inte lika bra som förut.
  Tycker nog att Linda B´s låt och framträdande var bäst, fortfarande :)
   
 9. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Emteheds lilla schlagerfantast till dotter kan inte låta bli att lägga sig i en diskussion om det som ligger henne varmast om hjärtat.
  Var själv på finalen i Globen och där var nog BWO mest omtyckta, vilket jag höll med om. Tycker dock aldrig Sverige har haft sådan bra final som i år. Fortsätt så!

  Tror, eller är så gott som säker att någon av "bögbarerna" i Playa Ingles kommer att visa Eurivision song contest på storbild. Två av de jag var med på Melodifestivalen ska dit och de skulle verkligen inte åka dit om det inte skulle visas.
  Förrsten, glöm inte att rösta på Carola om du har turen med dig att vara i ett annat land.
  Vore skoj att få gå på Eurovisionfinalen nästa år!

  Hälsningar från ett Jätmland som äntligen slutat snöa.
  /Emma E
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis