FARO 2

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cowgirl69, 16 september 2005.

 1. cowgirl69

  cowgirl69 Medlem

  kollade efter tips på shopping och restauranger här på kanarieforum både länge och väl innan jag drog ner till Gran Canaria, ett av tipsen var om Faro 2 och det jag har att säga om det är:

  ska du inta nånting annat än öl? gör det inte här, varför? DYRT DYRT DYRT! jag och sonen var sugna på en fika och sambon på öl så vi slog oss ner på ett kombinerat fik och ölhak(antar jag att det var) fick menyn där det fanns svalkande glass,som kostade för 2 små klasskulor och ett hallon på 3,5 milkshaken var ännu dyrare men en öl kunde man dricka för 2-2,5. Trist
   
 2. Nick08

  Nick08 Medlem

  Holla cowgirl....tråkigt att ni skulle råka ut för de sanslösa priserna i vissa shopping centers. Men spriten är ju nästan lika billigt som vatten.
  Har inte varit på Faro 2 än men det finns ju "normala" shopping centers lite närmare vattnet. Där kan man äta gott för runt 5-6 euro och bli mätt!
   
 3. cowgirl69

  cowgirl69 Medlem

  Ja det är det jag menar. Varför vi överhuvudtaget gick dit var mest för att det blev jobbigt att bara ligga vid poolen
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis