Finare restauranger

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Fiamia, 12 februari 2007.

 1. Fiamia

  Fiamia Medlem

  Hallå!! Någon som kan tipsa om lämpliga restauranger att fira jämn födelsedag på? Vi bor i San Augustin, men kan såklart tänka oss att äta var som helst på ön. Det viktigaste är att maten är supergod och servicen på topp!
   
 2. ante

  ante Medlem

  hej. det finns en restaurang högst upp i hotell Gloria Palace, med en helt fantastisk utsikt. Maten var helt ok, men inte mer. Service perfekt. Annars ta en taxi till någon lokal restaurang utanför turiststråken. Fråga där nere. mvh Ante.
   
 3. stalle

  stalle Medlem

  Hej, jag hittade inte många finare restauranger i Bahia Feliz. Det kändes lite som om området behöver rycka upp sig. Vi var lite missnöjda. Letade vi på fel ställen? Hur känner ni?
   
 4. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej på er. Bahia Feliz ligger ju lite på sidan om.
  Vi åker alltid till San Agustin och där trivs vi, så visst kan man tycka olika om det stället.
  Nu till frågan om ställen med bra service. Vi åt på Tre Hjärtan längst upp i köpcentrat när jag firade min 50-årsdag. Vi förbokade maten så allt var klart när vi kom med våra gäster. Jag tyckter att personalen och maten på Tre Hjärtan är toppen. Sen tycker vi om att dansa så då passade det bra att fortsätta kvällen på samma ställe. När vi åker ner i maj för att fira samons födelsedag har dom inte öppet för säsongen så då tänkte vi pröva Gorbea för första fången och det blir ju spännande.

  Karin
   
 5. xerxses

  xerxses Medlem

  Hmmmm....:)

  Du har säkert rätt i mycket du skriver om din resa..jag vet också att det finns många fans av Bahia Feliz..här.
  Det märkliga i kråksången är att stället är byggt på gammal industrimark..som ni säkert sett så finns det inga semesteranläggningar österut utan de flesta ligger mer åt syd sydväst..där vädret är soligare och stabilare..således så skiljer sig lokaliseringen av Bahia åt mot de flesta andra semesterorter på Gran C som är byggt på lite senare tid...att det heller inte finns en riktig strand är också lite konstigt..att Bahia är en vild chansning som verkar gått hem eftersom många gillar stället....själv har jag varit med om mardrömsresor till Gran C (läs vädret) men också många riktigt nice upplevelser...[8D][8D]

  Förövrig tycker jag att ETA kan spränga San Augustins centrum i luften riv skiten och bygg något mysigare..närmare miljonprogrammet här hemma kan man inte komma..gäller delar av PDI med..[}:)]

  Kanske får vi den utvecklingen som på Mallorca många turister flydde ön men där ryckte man upp sig och Mallis är nu på tapeten igen..[8D]

  Kostnadsläget är också en gåta som jag tidigare skrivit om..att tyskar och engelsmän med starkare valuta som driver upp priserna är inte hela sanningen inte heller övergången till euron..priserna ska vara lägre pga av Gran C är en ekonomisk frizon..så som jag tidigare skrivit..vart försvinner mellanskillnaden...dessa priser slår bara igenom på sprit cigaretter och bensinen...den som vet mer om detta mysterium skriv gärna....:)
   
 6. anamogán

  anamogán Medlem

  Xerx = :)
  Håller helt med dig ang ETA (var får du allt ifrån?....???) Spräng och bygg nytt!!!

  Jag är ofta på Mallorca och där är det precis som du säger Xerx uppgång med turister. För ett X-antal år sedan var det också nedgånget och slitet men jag måste säga att ön verkligen har ryckt upp sig och det känns mycket fint och trevligt där nere. Vi får hoppas att de håller efter nu när ön har lockat till sig turister och blivit inne igen.

  Hoppas, hoppas att samma kommer att hända med G.C. och då tänker jag främst på Playa del Inglés och San Agustín.
  En annan sak som jag tror är ett stort plus på Mallorca är att det inte finns så många inkastare och liknande som det finns på G.C. I alla fall som jag upplever det. Visst finns Palma Nova/Magalluf men jämfört med Playa del Inglés tycker jag att det känns mycket trevligare i tex Magalluf än Playa del Inglés.

  På Mallorca kan man också strosa fritt från dessa irritationsmoment = inkastare, timeshare "ta en lott...." etc. som finns överallt på G.C. Varför inte upphöra med dessa inkastare och liknande i södern??? Visst ungdomarna kanske gillar det men jag tror att G.C. skulle vinna på det i längden. Nej bygg nytt-renovera-rensa upp så G.C. får bättre status för det är verkligen en underbar ö med härligt klimat och underbara människor trots allt!!!

  /Anna :)
   
 7. xerxses

  xerxses Medlem

  Allt du skriver blir så vackert Anna..:)

  Du utrycker dig så bra och sakligt din analys är förträfflig..[8D] hmm..blir mycket skrivet idag med min influensa alla är sjuka på jobbet även jag så då passar det bra att sitta hemma och rita ner lite här i brist på annat..[|)][xx(]
   
 8. Fiamia

  Fiamia Medlem

  Hallå! Fokus. Bra restauranger handlar det om. Är det ingen av er vana Gran Canarier som kan tipsa om en fin restaurang att fira födelsedag på? (den måste ha öppet i slutet av feb också)!
   
 9. anamogán

  anamogán Medlem

  Los Molinos på Avd. de Gran Canaria i PDI kan jag varmt rekommendera. Familjeägd liten mysig restaurang som serverar det mesta. Restaurangen ligger högst upp på Avenida de Tirajana i PDI innan San Fernando börjar, i en byggnad med flera lägenheter som också heter Los Molinos.
  Ägaren heter Miguel Sierra och han och hans fru med barn arbetar där. Gå dit en kväll, de har så god mat till bra priser, jag lovar dig du blir inte besviken!!!

  Även La Casa Vieja som är en jätte mysig restaurang där de grillar på "öppen eld" och har levande canarisk musik. Den tycker jag är ett måste!!!

  /Anna :)
   
 10. Johanna

  Johanna Medlem

  Restaurang Tre Hjärtan i San Augustin och Faro Grill i Meloneras är två av våra favoritrestauranger som jag vågar att rekommendera till andra! På Tre Hjärtan kan Ni dessutom starta kvällen med en vinprovning i deras bodega bredvid restaurangen!
   
 11. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ett tips till:[:p]
  El CriolloAvenida de Italia 30. (om den finns kvar vill säga)[:I]
  Argentisk. Väldigt bra service. Vet inte om man måste boka bord.
  Hoppas du får många tips....annars är det väl bara att klicka på sök här i Forumet. Alla i forum"familjen" tror jag har lämnat massor av tips förut, om du söker på restauranger så tror jag att du får upp en hel del trådar.:D[8D]


  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis