Fixa resan själv!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Johanna, 28 mars 2006.

 1. Johanna

  Johanna Medlem

  Jag tänkte bara kolla läget här på forumet om hur vanligt det är att köpa flygstol och boka hotell/lägenhet själv?

  Vi har gjort det de två senaste åren som vi åkt till Gran Canarie och det blir helt klart mycket billigare!

  Resan som vi gjorde i november gick på ca 13000 kr med flygstolar för 3 pers och hyra av lägenhet i 2 veckor. Skulle vi åkt med tex tui skulle det kostat ca 22000 kr!!! Många sköna tusenlappar att spara....
   
 2. anamogán

  anamogán Medlem

  Hej Johanna och alla ni andra!

  Nu för tiden bokar jag ALLTID flygstol till Kanarieöarna själv med något billigt flygbolag. Sedan köper jag till hotellrum. Jag har köpt hotell många gånger genom Sunhotels och det har funkat jätte bra. Jag tycker att de har stort urval av lägenheter till MYCKET bra priser!!

  Flygstolar brukar ju vara rätt billigt med lågprisbolagen, men det beror ju också på vart man ska och vart man vill resa ifrån. Flyme har tex i år mycket prisvärda resor till Mallorca från Göteborg och det är direktflyg!!! Perfekt för mig med andra ord!! Andra bra sidor att söka billiga flygstolar tycker jag är flygstolen.se och flygcentrum.se dessa sidor söker billiga flygstolar från väldigt många olika flygbolag. Dock kan det vara mellanlandning, men med tanke på pengarna man sparar på detta sätt tycker jag att det är värt det!

  Jag tycker att ving, tui, apollo etc är så otroligt dyra om man jämför priser på detta sätt!! Man kan tjäna JÄTTE mycket pengar och dessa kan man ju hellre använda till fickpengar istället tycker jag!!

  /Anna
   
 3. Webbred

  Webbred Medlem

  Apropå flygstol så letade jag nyss bästa pris till Teneriffa första veckan i maj. Det var inte lätt att hitta någon resa över huvud taget den tiden. Till sist hittade jag en via en tjänst från tredje part på nätet. Men sedan kollade jag flygbolagets hemsida direkt (Iberia) och bokade där för några hundringar lägre pris.

  Med andra ord kan det löna sig att boka direkt hos flygbolagen, via nätet förstås, än att gå via ombud som lägger på sin provision.

  Ni som gör era hotellbokningar via sökning via https://kanarieoarna.nu/bokahotell.htm bidrar till att hålla Kanarieforum och sajten i övrigt igång. (Vilket fortfarande sker med minimal budget).
   
 4. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Vi har i flera år bokat direkt på Iberias hemsida,, bra service, mycket bra priser om man bokar långt i förväg
  (OBS!!!!! De billigaste biljetterna är INTE återköpningsbara INTE ombokningsbara och FAST knutna till specificerad person)

  Pris ex:
  Novemberresan för oss i år köpte vi i februari för mindre än 2.500 kr per vuxen, allt inräknat (barn billigare).
  Vi bokar också "vecka 2" (se andra inlägg från mig avseende Anfi) flera år.

  Vi har tyvärr ännu inte bokat något boende via Sunhotels.net men via har nytjat några andra internet bokningar.

  Sembo.se (som är svenskt) har god service och snabbt tillrättaläggande när det strulade lite för oss på en tidigare resa.

  Hämtning vid flyget ingår, har en del fantastiska Bungalows, trevlig men det kostar lite väl mycket.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis