Flamenco

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Webbred, 2 december 2006.

 1. Webbred

  Webbred Medlem

  Den som vandrar i natten

  Råkade av nyfikenhet dras mot det där pariserhjulet i Maspalomas som ingen åker i. Men hittade äntligen hamburgerbarerna med nattmaten även om bowling inte var det man var sugen på...och vad är det som låter där och lockar bakom draperiet. En sunkig strippklubb?

  Nej, Gran Canarias första (?) flamenco klubb, jag var den ende turisten och resten från omgivningarna eller ända borta från Las Palmas. Unga, gamla och barn. Dansfreak och glada nybörjare.

  Gitarrister, solister på scen och uppvisningsdansare. Följt av dansglada amatörer på dansgolvet med alla stilarter.

  Ett tips för er som vill uppleva något nytt. Varje fredag, tror jag. Där under pariserhjulet, längst in.
   
 2. xerxses

  xerxses Medlem

  Jaså...[8D]

  Webbred är ute och flanerar i natten..ensam förstår jag och frugan sover i bungalowen..[|)]
  tror bergis att du blev besviken att det inte var en stripklub [:p]..he he..annars lät tipset kul med dansarna ska checka av det om jag drar nu i jan feb..:)

  Du webbred när jag ändå är på.....kan vi killar inte få en egen liten avd som man bara kan logga in på efter 23.oo och som bara handlar om sprit sex och röj på Gran...kanske kryddat med lite fula stories..fniss...:D:D[:p]
   
 3. Webbred

  Webbred Medlem

  Den daer speciella lilla nattavdelningen skulle nog bli en hit. Men det skulle kanske inte vara killarna som uppskattar sadana tips baest...medan trotta gubbar snarkar hemma.;)
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Xerxes: å jag som trodde du sett varenda svart klubb i hela Maspalomas området;)...men det låter som nått jag måste pröva om/när</u> det blir nån mer resa. Har ju varit där å spelat bowling men inte såg jag nått draperi.[8)]
   
 5. xerxses

  xerxses Medlem

  Tjingeling...[8D]

  Kul att våran webbis har lite humor..:D
  Annars Rogman så har jag haft svårt att hitta roliga place med dans osv runt Maspolamas..kanske någon som vet mer..annars rasslar man mest mot PDI för att steppa lite på parketten och det duger inte med spanjorernas laminatgolv när en redig svensk steppar loss då ska det var riktig 21 mm norrlandstilja så flisorna ryker..[:0]

  Annars ganska roligt med den där flamencon när man får vara med och dunka med fötterna och få utlopp för sitt temprament borde väl passa dig Anna som har lite klös i dig [:p]....någon som vet mer om flamencoställen??....även om man varit mycket runt i krokarna på Gran så har man säkert missat något ställe...nu kallar plikte.....ha det forumare...:)
   
 6. anamogán

  anamogán Medlem

  ja du Xerx du har så rätt, så rätt. Borde dansa lite flamenco för att få utlopp för mitt temprament (...tycker du verkligen att jag har det..., kanske blivit påverkad av spanjorernas intensitet av mina resor.....vad vet jag...? I alla fall så älskar jag flamenco! Jag älskar inte bara dansen utan även musiken! När jag och min bästa vän för länge sedan åkte till Granada för att studera spanska fanns det flamencokurser på skolan. Jag var jätte sugen på att vara med (inte bara för flamencons skull utan även för att en av lärarna var super stilig ;)..), men kände mina begränsningar och ville inte skämma ut mig allt för mycket.... så det blev ingenting, jätte synd (suck)!

  /Anna
   
 7. tindaya

  tindaya Medlem

  Arrebato har kommit ut med ny CD här en liten snutt, men den jag nyss lyssnade på i direktupptrände på TV är inte med: "dame cariño" men den kommer väl snart. Denna inte dum heller (vad jag förstår också från nya CDn) och oj vad jag tycker han e fin [:I]

  http://www.youtube.com/watch?v=sRuSY_RRLfg

  Anette :)
  Gammal tråd men föder kanske gamla minnen . . . [:eek:)]
   
 8. tindaya

  tindaya Medlem

  Arrebato så klart och inte Arrabato. Del i texten: "jag tänker inte äta upp dej, tänkte bara ge dej som present en artistisk natt" [:I]
  Anette
  som skall samla ihop tankarna o jobba lite till :(
   
 9. Cina

  Cina Medlem

 10. tindaya

  tindaya Medlem

  Tack till dej Cina, den var fin! Nu sover vi nog gott ovanpå detta [:p]
  Bamsekram
  Anette[|)]:)
   
 11. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Härligt Webbred att du tipsar oss!!:)
  Det blir nog ett besök där.

  Arrebato är en bland många som jag lyssnar till...Tindaya...jag håller med dig...han e snygg![:p]


  AnneliH som längtar till solen
   
 12. n/a

  n/a Medlem

  Det finns Även ett salsa stÄlle "MI Salsa" inne i det komplexet ifall nágon skulle vara intresserad av det.Ingen idé att gá före halv 2 tiden pá natten.Men de spelar bra musik och folk dansar som bara den.

   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis