Flygplatsen..

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Cina, 5 september 2007.

 1. Cina

  Cina Medlem

  Om 38 månder börjar utbyggnaden av Gando,det hela kommer att kosta ca 380 miljoner Euros.
  Tanken är att kunna ta emot större och fler plan.Typ Airbus A380.;):)[^]
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Ja det kanske kan behövas. Om utvecklingen fortsätter så....Har hört rykten om en ny flygplats. Tror du det blir av nån gång i framtiden?
   
 3. Alexandra

  Alexandra Medlem

  Hej hej
  Jag ska fråga min pappa han borde veta, han är ju chef där.
  Men jag minns att han sa att dom skulle renovera bygga ut själva Gando.
  Alexandra
   
 4. Börje2

  Börje2 Medlem

  om tre år?????. Börjar utbyggnaden av Gando. Det var väl intressant. Om fem år får Teide ett utbrott. Ännu mer intressant. Om tio år kanske kåkstäderna i Las Palmas är borta. Om tjugo år då är jag död.
   
 5. Ola Z

  Ola Z Medlem

  Det var väl ett [}:)]gnäll på dig Börje,är du bitter på någe vis [?]

  Zäta ;)
   
 6. Börje2

  Börje2 Medlem

  Nejdå inte alls om du kikat på inlägget på din tråd. Så skriver jag positivt där haru missat det. Kanske dags att tjacka briller. Förstår inte varför man skiver om grejer som ska hända om 5 år. Gör du.?
   
 7. coconut

  coconut Medlem

  "Skratt"...jag tycker du har alldeles rätt...men tre år blir det ju..:D
   
 8. Börje2

  Börje2 Medlem

  Ja tre år blir det. Men jag tror på 5 år spanjorerna kan väl inte jobba. De tar siesta stup i kvarten. Kul tjej i min smak Coconut kommer att tänka på pina colada.
   
 9. coconut

  coconut Medlem

  haha...aaa så kan man oxå se det ju....jag har riktigt taskig humor utifall att det inte märks...coconut=brun på utsidan å vit på insidan...pina colada har jag aldrig testat men säkert himla gott d me...
   
 10. Cina

  Cina Medlem

 11. coconut

  coconut Medlem

  finns d möjlighet att läsa den artikeln på svenska nånstans??MAn e ju trots allt svenne...:D
   
 12. Cina

  Cina Medlem

  buenas noche....Nej den finns ej på svenska , den finns i Lokal tidningen och den är på spanska.
  Här står lite om planeringen av ny banan,det är ett antal små byar som de först måste tömma och då blir det så klart protester.
  dessa människor måste nu sälja och hitta något nytt ställe att bo på. Det är kostsamt att bygga nytt . Det ska även byggas en ny motorväg vid flygplatsen, som tur är får de hjälp från Norge de hjälpte även till vid byggandet av den nya motorvägen som byggdes mot Mogan etc. Norrmännen är riktigt bra på att spränga i berg de är ju vana med väg tunnlar.
  venga..los canarios sige palante..
   
 13. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Coconut
  Om du vill översätta kan du använda länken på första sidan här. Det står översätt stycken. Då kan du få översatt till engelska och då kan man ju förstå lite iallafall. Jag använder den mycket själv!
  Cattis
   
 14. Börje2

  Börje2 Medlem

  Norrmän och spanjorer ihop det kan bara sluta på ett sätt.Pang i bygget. Självklart ska småfolket på ön flytta på sig. Detsamma gäller byggandet av alla golfbanor som prioriteras på ön. Hjälp stackarna i kåkstäderna istället.Sabla korruption som flödar på ön.Enligt spanjorerna själva så ökar den ju längre från Madrid man kommer.Så sant. Och alla stackars flyktingar som kommer i skräpbåtar till Gran canaria tragiskt att se. Att det är många turister som åker till ön beror på 100 punds resenärerna från England. de står för 7.5 miljoner av det totala resandet till ön blir inte så många kvar sen. De reser dit för att det är billigt för dem. Hade de råd skulle de åka någon annanstans. Ruffel och båg ön lever ett tag till. Sayonara
   
 15. coconut

  coconut Medlem

  Aha, det låter bra...för även om jag vart därnere ett antal ggr så har jag liksom inte lärt mig språket så bra...tack för tipset, man lär sig nåt nytt varje dag här...:D
   
 16. coconut

  coconut Medlem

  Tack för infot....[:0]
   
 17. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Men visst har norrmän gjort bra grejer på ön Börje2?
  Anfi om jag inte misstar mig [8D]. ?Verdad?
  Jag är inte så insatt i fiffel&båg companiet med korrumption men jag kan tro att det finns lite var stans i södra Europa.
  Visst kan man förstå att de som måste flytta på sig blir oroliga innan de vet om de har något annat ställe att bo på, det är ju mycket att förbereda.
  Flygplatsen är väl hårt traffikerad så det kanske går åt att bygga ut...(nu har jag inte läst artikeln ännu) det vore ju sämre om de lät flygplatsen förfalla.

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis