Flygstol

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 13 januari 2008.

 1. coconut

  coconut Medlem

  När man bara bokar flygstol å boende för sig å reser me mellanlandningar i frankfurt å madrid, kan man inte beställa mat då? Känns som det e knapert me tid att hinna äta innan man ska softa lite på nästa flygplats..man får ju äta mellan flygen istället annars fast d e ju klart lättare om mankna ha averkat det på planet...hittar nämligen inget om just maten när jag kollar på "lågprisflygsidorna"...Nån som har en aning?[:I]
   
 2. Bronzom

  Bronzom Medlem

  :)Ursäkta men varför åka via Frankfurt och Madrid ? Finns väl enklare flyg, som exempel Norwegian som flyger direkt.;)
   
 3. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Förmodligen för Norwegian inte flyger den turen då? :D
   
 4. coconut

  coconut Medlem

  Benny, eftersom du vart inblandad i mina förehavanden så hade du ett klockrent svar på den frågan ser jag. Får se om ja får ngt svar på den andra ang maten, annars får jag gö mig besväret att ringa nånstans å kolla....:)
   
 5. chica

  chica Medlem

  Hej Coconut! Beträffande din fråga om mat på lågprisflyg/reguljärflyg. Vanligtvis finns div. mackor/pizzabitar/sallad/snacks till försäljning men det går ej att förboka som vid charterresor. Lycka till med köp av flygbiljetter!
   
 6. coconut

  coconut Medlem

  Tack Chica, då löser det sig ju utan att man måste stressa me att äta mellan flygen..det e ju speciellt viktigt när man har 2 barn som blir griniga om dom inte får mat vid rätt tidpunkt...tack igen...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis