För att få fart på Forumet.....

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Emtehed, 3 november 2014.

 1. Emtehed

  Emtehed Medlem

  ....tror jag det krävs bl.a. att man lätt kan lägga in foton!

  Med foton kan man få möjlighet att drömma sig ner även om man inte just för tillfället kan åka ner...

  JanE som hoppas fler av dem som läser "orkade" även kommentera
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Jan E: ja det måste bli enklare. Nu måste jag kopiera länken å sedan klistra in den i texten. Borde gå att bara ladda ner den som till Blogger. Funkar super enkelt även med video.

  Roger M [8D]
   
 3. Anders i PR

  Anders i PR Medlem

  Jag tror forumet även skulle må bra av flera underkataloger.
  Jag är även medlem på Facebook sidan, men föredrar traditionellt forum då sökfunktioner är betydligt bättre.

  Hur många medlemmar har forumet?
   
 4. Bumpen

  Bumpen Medlem

 5. Riggan

  Riggan Medlem

  Gokväll i stugan. Det blir mest att jag är på facebooksidan då jag ändå är inne där varje dag. Men idag skrev jag in oss på avreselistan. längtar som vanligt alltid till mitt(vårt) älskarde G.C [8D]
  Riggan som alltid längtar till sol och värme

  Riggan
   
 6. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Riggan: hoppas du blir flitigare på Forumet med stort F också ;)

  JanE som saknar ditt namn som underskrift (åtminstone förnamn)
   
 7. Börje2

  Börje2 Medlem

  Det är väl ett väldans tjat om underskrifter. Är upp till var och en om man vill skriva under med nick eller namn. Eller skriva under överhuvudtaget. Om det nu känns bättre och personligare för en del så är det här inget kontaktforum i den bemärkelsen. Finns bättre sajter som match.com och mötesplatsen.se för de som vill ha kontakt på ett mer personligt plan.
   
 8. bobo

  bobo Medlem

  Hej,
  Vore det möjligt att kombinera denna kanarieöarna.nu med facebook/ eller så att alla foto-inlägg-story`s-osv. kunde läggas in där ?... och så att De som vill fortsätta med att lägga in sina tankar/frågor Här även vore välkommna som förrut ?
   
 9. rogman

  rogman Medlem

  Vore kul om Forumet här kom igång igen. Bilder är nog en grej som gör att det blir mer poppis å sedan kanske en uppdatering av gränssnittet skulle sitta skönt....i datorn alltså!:) Man surfar ju med ögonen...eller hur?

  Men kom igen nu Fejjan är ju för amatörer (det säger i alla fall Robban Aschberg) å jag håller nog med.;) Instagram är roligare, enklare och inte så mycket trams runt omkring...bara för att den är ju byggd kring bilder/foton. Används ju av mig och några andra som ett "miniforum" om Gran Canaria i alla fall när det gäller bilder å en del små diskussioner.

  Sedan finns det ju fler som har fina bilder där: Las Canteras tar mkt bilder av Las Palmas Yohanna i LP lägger ju upp väldigt personliga bilder.

  Sedan har vi ju alla forumvänner oxå förstås...

  Roger M [8D]
   
 10. xerxses

  xerxses Medlem

  Gokväll...:)

  Satt och funderade lite allmänt. Det finns inget som engagerar så mycket här på trådarna än när forumet skall förbättras. Då blir det fart på publiken (även mig)...
  Las problemas är att hitta ett ämne som kan intressera, och min erfarenhet är att viktiga ämnen som oljeborrningarna som hotar hela vårt paradis därnere orkade ett fåtal kommentera, det är bara ett exempel. Ingen åsikt, ingen kommentar, inget snack, inget forum. Det kan vi vara överens om....

  Vi har provat med fler underkataloger och Las Palmas avd livade upp en stund sen sjönk det ihop. Likaså de övriga öarna där är och har det alltid varit stendött. Utan de flesta har "hängt" på denna avd. Jag tycker det talar sitt tydliga språk. Frågan är väl om man inte hellre ska slå ihop det istället, speciellt Las Palmas avd?.

  Egentligen förstod jag inte vitsen att tudela Gran Canaria på detta viset. Så slå ihop dessa till förslagsvis här talar vi om (hela) Gran Canaria sen kan de andra öarna ha kvar sin underkatalog.

  Sen tyvärr hur mycket ni en springer runt med instamaticen. Så är snacket det viktiga.

  Ett exempel till, när forumet blomstra som mest 2006 2007 så fanns ingen möjlighet till bilder överhuvudtaget. Senare kunde man lägga till webbalbum och klicka på länk och klistra in bilder via url. Blev det mer fart på forumet njet njet njet. Så det hjälpte inte. Nu höjs rösterna igen om vi bara gör så då minsann, tyvärr folks. Jag är tveksam.[8)]

  Snacket är det viktiga.
  Allt hänvisande till bloggar, fb, och andra media har torkat ut forumet och man lägger krutet där istället för här tyvärr.

  Inget snack inget forum....:)

  //Xerxses (och för husfridens skull Peter):D
   
 11. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Hej!

  Roligt att detta forum och sida lever kvar! Har provat många ggr att få fart på på andra avdelningar en Las Palmas och prat om Gran Canaria. Men det är svårt när allt utom dom högst upp på första sidan syns utan man måste scrolla ner.

  Kan man lägga in bilder direkt i trådarna blir det lättare att få fart i forumet!?

  Och jag hoppas det blir lite fart i forumet igen. Men får ni fart på uppdateringar på huvudsidan kanske det ordnar sig själv?
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis