Förlovningsringar

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Fia, 9 oktober 2006.

 1. Fia

  Fia Medlem

  Jag o min sambo skall till Mespalomas i november. Funderar på om man vågar köpa förlovningsringar där nere eller om man ska ta det säkra före det osäkra o köpa dem i Sverige innan? Någon som vet något om priser, kvalitét, leveranstid etc...Vi skall vara där nere i två veckor så vi har kanske tillräckligt med tid att våga chansa? Vore jättetacksam om någon kunde ge det minsta tips om vad som är smartast.:)
   
 2. Punisher

  Punisher Medlem

  Hmmmm
  Undvik att handla överhuvudtaget med större belopp vad det än är där nere på ruffel och båg ön. Köp dem i Sverige mitt råd/MVH Punisher.
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Jag skulle nog också köpa dem här hemma.
  När jag var nere förra året köpte jag en guldkedja. De garanterade att det var äkta guld visserligen bara 18 karat. Men efter att ha använt den ett tag försvann guldfärgen och kvar var någon annan mörk metall.
  Så jag våga inte köpa guld därnere.
  Men grattis till förlovningen i förväg

  Riggan
   
 4. Punisher

  Punisher Medlem

  Neggad vad betyder det, Kalmarslang?
  iallafall ett gott råd till de som ska handla för sina surt fövärvade pengar. Läs nästa inlägg av Riggan säkert fler som åkt dit på juvelinköp och kameror osv. Bidra istället med något matnyttigt i debatten än ert svammel
   
 5. Fia

  Fia Medlem

  Ok, tack för tipsen. Vi chansar inte utan köper ringarna hemma istället..Har varit på Fuerteventura för knappt 10 år sedan och då köpte jag en länk, guld på silver sa de att det var.....och färgen försvann på nån vecka....så därför var jag lite tveksam nu med.

  Jag blir inte avskräckt....för Maspalomas...eller Gran Canaria....*L*..tvärtom..jag längtar jättemycket.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis