Första gången till Gran Canaria!

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Pemosa, 11 januari 2007.

 1. Pemosa

  Pemosa Medlem

  Vi tänkte åka till Gran Canaria över påsk och vi har aldrig varit där förut. Nu vill vi gärna ha tips på bästa stället för en barnfamilj.
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag kan rekommendera playa amadoras. Bra strand, fin strandpromenad mm. Finns fina restauranger och affärer, inte så mycket folk.

  Annelie
   
 3. suss

  suss Medlem

  Jag i min tur rekommenderar Puerto Rico. Vi gillade ej stranden på Amadores- sanden är som risgryn och fastnar överallt i hår och under baddräkt, ser ut som man hade loppor. Puertos starnd är barnvänlig. Mysigt!
  Suss
   
 4. Cina

  Cina Medlem

  Hej åk tll Las Palmas, ni slipper att att bara vara med turister och vara i en konstlad värld.Här möter ni den äkta Canariska atmosfären .Ni kommer att ha det trevligare på kvällarna en härlig strand med lekplats på stranden och en massa bra resturanger att gå till.ps canarierna är mycket barnvänliga . om ni vill tar ni en buss tur till syd eller till andra ställen för att
  byta miljö.
  http://www.museoelder.org/
  http://www.grancanaria.com/patronato_turismo/3314.0.html

  hasta pronto
  ni kommer inte att ångra er.
   
 5. Jonas71

  Jonas71 Medlem

  Amadores-stranden i all ära,men den är konstgjord till 100% vilket i och för sig större delen av södra GC är,men här märks det verkligen.
  Föredrar Maspalomas för att här har det konstgjorda funnits så länge att det på någotvis känns äkta.
  Lungt och skönt,barnvänligt område som dessutom ligger nära Playa Ingles om man nu önskar lite mer liv och rörelse.

  Men som tur är så har vi ju alla olika åsikter,annars skulle det bli trångt på vissa ställen.
   
 6. Mecker

  Mecker Medlem

  Sunwing i Arguineguin har mycket aktiviteter för för hela familjen och ett fint poolområde,vi var där i maj -99 och ska dit i vår igen.Förra gången vi var där så var det toppen trots att det inte är det "äkta Gran Canaria" Men man kan ju alltid hyra en bil och se resten av ön!
   
 7. n/a

  n/a Medlem

  Tycker som Cina,Las Palmas är det bästa valet.
  Puerto Rico och Amadores är ställen med mycket backar och berg.Man maste aka taxi om man hamnar högt uppe.
  I Las Palmas hamnar man nära stranden som är underbar.Dessutom har vädret varit fantastiskt hela hösten och vintern,bättre än i syd där det blaser mkt mera.Man kan ju aldrig vara säker pa vädret men som sagt, det gar att aka till syd med buss om man skulle vilja det nan dag.
  Ända nackdelen i L.P är att alla hotellen har inte pool sa kolla upp det först.
  Lycka till.
   
 8. big

  big Medlem

  Las Palmas Utan att ens fundera på saken!
   
 9. bo-ek

  bo-ek Medlem

  big, det gör du rätt i! Las Palmas har vid lågvatten, som det är två gånger om dygnet, en naturlig swimmingpool genom att havet stängs in av La Barra, revet som går c:a 250 mtr utanför strandpromenaden, så då blir poolen 3-4 km lång.Då kan PdI och PR slänga sig raklånga i väggen, eller?
  Ha det, som norrmännen säger.
  bo-ek
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis