Första nyhetsbrevet ute

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Webbred, 1 december 2006.

 1. Webbred

  Webbred Medlem

  Nu det första nyhetsbrevet från Kanarieoarna.nu skickats ut. För er som ännu inte prenumererar visar jag större delen av texten (utom Akltuellt-rubrikerna och vissa direktlänkar,etc) här:

  Hej
  Kanarieoarna.nu har funnits på nätet sedan 2003. Nu är det var dags för ett nyhetsbrev och intresset visade sig vara stort. Min ambition är att tipsa er om senaste uppdateringarna i webbplatsen och samtidigt skriva lite mer personliga reflexioner.

  Jag bor normalt i det norrländska decembermörkret men åker ner ett par gångar om året till värmen för att göra bildrika reportage till sajten. Min synvinkel är det nyfikne turistens - och därmed förhoppningsvis också er läsares. Vill inte lova redan nu vad som kommer de närmaste veckorna men en sak är klar, "Prisbilderna" som visade aktuella varuhyllor från olika butiker kommer att uppdateras de närmaste dagarna. Vimmelbilder från nöjesliv och annat är också på gång.

  Vi landande i förrgår på Gran Canaria och fick som vanligt ett bra boende, trots ospecificerad lågbudget resa i sista minuten. En bungalow i Maspalomas, Sonora Golf, intill köpcentrat Faro 2. En anläggning, med 2 nycklar, som varit med ett tag och blivit trivsamt grönskande lummig och vi fick ett bra soligt läge under palmer med höga häckar med blommande hibiskus. Huset är inrett i lite av kolonialstil, stuckatur på väggarna och fyra meters takhöjd. Poolen är kall men härlig.

  Enligt skandinaviska turistradions morgonpigge reporter så som sjunger fram väderprognosen med "sol ute, sol inne, sol i sinne..." så blir mycket av den varan framöver. Kroppens "solceller" laddar för fullt.

  Intresset i Kanarieforum är brinnanden för solresor i sista minuten. En rekordstor tråd med det temat har fått över 50-inlägg, som blivit läst 1.600 gånger!

  Fler tips om resor hittar du är:
  https://kanarieoarna.nu/flygbiljetter/

  Sterling har tagit upp kampen med lågprisbolagen och är för närvarande det enda reguljära alternativet med direktflyg Arlanda-Las Palmas. Bolaget fick en del kritik nyligen i en kvällstidning, på grund av strul vid incheckning. Du som har erfarenheter; dela gärna med dig i Kanarieforum.
   
 2. Webbred

  Webbred Medlem

 3. chica

  chica Medlem

  Jag missade artikeln om Sterling men själv har jag bara goda erfarenheter av bolaget. Har rest många gånger med Sterling till Malaga och tycker att de haft bra priser och i övrigt har allt fungerat som det ska, tycker servicen varit OK och tidtabellen har hållits bra. I somras reste jag med Sterling till både Nice och Malaga till fördelaktigt pris och allt flöt perfekt. En sak jag tycker är bra är att man mot en avgift kan boka om sin resa i princip fram till avgång, något som inte brukar vara möjligt på andra bolag. Jag har haft nytta av det vid flera tillfällen då saker inträffar som man inte kunnat förutse när man bokat sin resa. De billigase biljetterna får man genom att boka tidigt men det kan även dyka upp billiga biljetter sent om man har is i magen. Har själv bokat två resor till sommaren 2007 direkt när biljetterna släpptes i oktober i år. Har ännu inte rest med Sterling till GC men funderar mer och mer på att sätta ihop min egen resa nästa gång. Har läst flera inlägg på forumet om fördelarna med det. Men man kan ju ha tur med ospec också! Bara att säga grattis till webbred. som ännu en gång dragit en vinstlott! För mig är boendet viktigt, inte så mycket standarden som läget, varför jag noga väljer hotell fast jag kanske skulle släppa på kontrollen och testa med ospec. jag med.
   
 4. xerxses

  xerxses Medlem

  Njaaa..webbred rekordstor lina vet jag inte precis..var väl en del värre i våras men stor kan jag hålla med om.

  Tyvärr så är det väl lite tragiskt att en lina där man kan tjäna en spänn blir så stor men det är ju så förtvivlat svenskt att kan Kalle Kula tjäna en krona så finns det genast intresse he he...:D

  Solamente un pensamiento...
   
 5. anamogán

  anamogán Medlem

  Håller helt med dig i dina tankar Xerx!

  /Anna
   
 6. feb06

  feb06 Medlem

  xerxses: Jag tycker det är bra och positivt att du anmärker på trådar/linor samtidigt som du ger exempel på en hur en tråd/lina ska se ut! Se Gym......
  Jag skall försöka bättra mig till nästa gång jag skriver!!
  Jag tycker det är bra av Webbred att han ger ut nyhetsbrev. Då vet alla som inte är har inne så ofta att det händer lite saker här!
  Nu är det packning och nedräkning som gäller för mig!
  Ha en bra kväll alla forumare!
   
 7. xerxses

  xerxses Medlem

  Hoppsan vännen....:)

  Anmärker inte på din lina att du har gjort något fel var bara en stilla tanke i största allmänhet..
  Känslig..??..lite tankar hur vi är funtade bara..jag har själv skrivit en lina om El Tablero om billiga priser missade du den...ta det inte så nu feb..;)

  Att du inte sen har lite humor är väl bara till din egen nackdel och att du inte gillar motion också till din nackdel...he he..kram på dig...;)...och föralldel skriv gärna något kul du har varit med om på din resa när du kommit hem...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis