Frågor Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fotboll, 15 juli 2005.

 1. fotboll

  fotboll Medlem

  Hej jag ska åka med min familj till Bahia feliz (monte feliz) i slutet av november!.Skulle gärna vilja veta mycket om vad man kan göra utflykter hurdant vädret är?och om det går att bada i havet vid den tiden?!:D
   
 2. fotboll

  fotboll Medlem

  Jag vet att det finns ett vattenland (aqua sur)!är det värt attt besökas?verkar vara fint stort o roligt!?.
   
 3. Zaro

  Zaro Medlem

 4. fotboll

  fotboll Medlem

  Tack!!!:D
  Är det någon som vet något om vattenlandet aqua sur?
  Har sett deras hemsida och det verkar fint o seriöst!
   
 5. Johanna

  Johanna Medlem

  Skall också till Bahia Feliz i november. Vi åker den 14:e och har åkt vid den tiden de senaste 4 åren. Det brukar vara fint väder och helt ok att bada. Förslag på utflyktsmål är bla Siox city, som är som typ "High chaparall". Det ligger ganska nära Bahia Feliz. Man kan även gå strandpromenaden till San Augustin, vidare till Playa Ingles och om man orkar vidare till Maspalomas! Hyr en bil och åk upp i bergen, dock varning för åksjuka!! Det är inte heller långt till go-cart banan från Bahia Feliz. Jag har för mig att jag hört att det är en av Spaniens största go-cart banor!?? Hoppas att Ni får en bra semester!
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Anneli
   
 7. AnneliH

  AnneliH Medlem

  När vi var där i mars var det ett perfekt läge för en heldagsutflykt till Aaqua sur. Vi tog taxi, det blir billigare om man är fler än 2, men det går bussar dit...vilket medför att man har en tid att passa.
  Du blir fotad med en papegoja på axeln när du går in, som du sedan har chans att köpa när du åker hem.
  Många tycker att det är för dyrt...men allt kostar ju..när grabbarna (16 & 18 år) skulle åka så stod det en vakt där uppe och en vakt där nere....så de verkar ha koll på läget. När vågmaskienen gick i gång stod det en vakt på var sida om basängen...de visslar i sina visselpipor när de upptäcker något som inte står rätt till. Mat, glass och annat tilltugg finns att köpa, men vi rekomenderar att ha matsäck med...eftersom de tar bra betalt för det oxå. Har man mycket pengar i plånboken finns det värdeskåp att hyra.
  Grabbarna tyckte att minigolfbanan var häftig. Det finns kanor för alla åldrar, så hela familjen kan ha kul.
  Det lönar sig att köpa en solsäng om man nu ska vara en hel dag förståss. Vi hade roligt...hoppas ni får det!
  Ha en trevlig semester!

  Anneli
   
 8. tjejen17

  tjejen17 Medlem

  hej! ett gäng tjejer tänkte åka ner på sportlovet? är det mycket ungdomar där då? är det nått röj? och är det fint väder? Jätte tacksam för svar!!
   
 9. Martin

  Martin Medlem

  Hej, såg din fråga angående Bahia
  Felíz. Vådret i november kan vara väldigt växlande. Jag bodde ett par hundra meter därifrån under ett halvår och hade då en riktig otur med vädret. Men vi får hoppas att du får det bättre under semestern. Det kryllar av utflykter på så det är bara att höra med reseledaren så kan han/hon säkert ge dig ett par förslag.

  [8D]
   
 10. Björn

  Björn Medlem

  Aquasur eller Aqualand som det heter numera är definitivt värt ett besök om man gillar vattenrutchkanor och liknande men ett besök gräver djupt i reskassan om man är några personer, 21,50 för vuxna och 15,25 för barn upp till 12 år, kolla gärna med hotellet om de säljer biljetter till rabatterat pris.
  Ett skåp, med plats för en ordinär ryggsäck, kostar 3 (+2 i deposition för polletten)och en solsäng 5. Fotografierna med papegojan kostar 6. Hytter för ombyte till badkläder finns plus att det finns omklädningsrum med duschar i anslutning till toaletterna vid entrén.
  En glass av Magnumtyp kostar 2,60, en portion strips 3,50. Taxi rekommenderas, dels för att det går fortare, dels för att man slipper irriteras över fulla bussar som bara kör förbi. En annan rekommendation är badtofflor, det blir ruskigt hett på betongen när solen ligger på.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis