Frågor om att resa med bebis

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 6 januari 2010.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Nu är det så att jag aldrig har åkt utomlands med en bebis,, men snart kommer jag resa med min kusin och hennes 10 månaders bebis, så nu har jag lite frågor... :)

  * Brukar det finnas barnstolar på restaurangerna?

  * Blöjor, finns märken som pampers i mataffäerna på Kanarieöarna?

  * Är det kallt på nätterna i hotellrummen?

  * Något annat vi ska tänka på när man åker med en bebis?

  * jo en grej till.... barnmat finns det också att handla där och i så fall är det dyrt??
  :)

  Annelie
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Barnstolar brukar finnas på de flesta restauranger som vi varit på :)

  Barnmaten på burk är en helt annan konsistens än den som vi har här hemma. Min lilla tjej ville inte alls äta den då hon var liten, så jag tog med mig hemifrån.

  Blöjorna var iallafall för några år sen mycket dyrare på Kanarieöarna. Kan rekomendera att ta med ett eget paket hemifrån.
  Tips: Om blöjpaketet inte får plats i resväskan, så lägg det i barnvagnen innan ni fäller ihop den o stoppar den i påsen. Så gjorde iallafall jag :)

  Ha en skön resa!

  Cattis
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  Jag håller med Cattis...

  Barnmatsburkarna har jag också hört att det är skillnad på konsistens och smak utomlands, så jag hade nog tagit med mig lite själv utifall att bebisen inte gilar det som går att köpa på plats.

  Tag med egna blöjor i den mån det går, de väger ju knappt något i en extra resväska. Minns att (visserligen när vi var på Mallis) blöjpaketen var mindre och till ett högre pris än här hemma. Och tvättlapparna ska vi inte tala om, apdyra på många ställen.
  Ang blöjorna brukade vi också göra så, att lägga dem under vagnen innan man stoppade vagnen i en sopsäck före incheckning på flygplatsen.

  Och barnstolar har jag sett överallt på restaurangerna vi besökt på Gran Canaria, typ såna där vita Ikea....

  Kallt på nätterna tycker jag att det är, men jag är frusen av mig. Minns inte hur lätt bebbar har att reglera värmen själva i den åldern...

  Trevlig tripp!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis