Från flyget till hotellet med småbarn?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av minimalin, 29 november 2009.

 1. minimalin

  minimalin Medlem

  Vi ska åka iväg hela stora familjen nu över jul. Vi ska bo i Maspalomas.

  Vi reser med två mindre barn med som är strax över 1 år och snart 2 år gamla. Funderar lite över bilbarnstolar. Läste att det var svårt att få tag på bakåtvända stolar i Spanien?
  Framför allt så ska vi ju ev. åka taxi från flygplatsen, men jag funderar på om det inte är enklare att åka buss istället? Vi är 14 personer som ska åka, så man måste ju ha en hel drulle med taxibilar isåfall, sedan har åtminstone jag en bilstol som sitter fast i en rejäl anordning, så jag måste isåfall ta med mig en mindre bilstol.
  Dom större barnen ska ju även ha bilkuddar, så sammanlagt blir det isåfall 6 st bilstolar :S
  Någon som har något tips på hur man löser detta smidigast? Transferbussar kanske?

  Tacksam för tips!
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Oj vilken logistik! Om ni kan beställa transferbuss från flygplatsen till hotellet skulle jag nog göra det. Lokalbussen är nog ganska jobbig att ta med så många. Ska ni hyra bil eftersom ni ska ha med er bilbarnsstolar? Jag skulle aldrig släpa med mig bilbarnstolar (bakåtvända) för att installera i en taxi varje gång jag ska ut och åka då skulle jag ta lokalbussen istället för bussnätet är bra utbyggt. Det beror ju alldeles på hur mycket ni ska åka runt på ön?! Är man 14 pers så kan jag tänka mig att viljorna är många. Fråga mer om du vill, jag tog alltid med mig bakåtvänd bilbarnstol men det var för att vi hyrde bil på flygplatsen och den sattes dit och satt där i en vecka för att sen plockas ur. Du vet många taxibilar har inte ens såna isofix (heter det så) öglor till barnstolarna.
   
 3. Cina

  Cina Medlem

 4. minimalin

  minimalin Medlem


  Ja det är ett projekt det här ;)
  Vet inte riktigt vart man kan beställa transfer för det känns ju som om det vore det bästa....
   
 5. minimalin

  minimalin Medlem

  Såg ju ut som att de hade någon sorts tranfer service där! Ska skriva och fråga dom:...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis