Frukostbuffé

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Jenny, 25 mars 2007.

 1. Jenny

  Jenny Medlem

  Hejsan
  Har en tanke på att beställa frukostbuffé på våran resa som ev. går till Sunwing Arguineguin (Ving har ju inte släppt sina vinterresor än så vi har inte beslutat riktigt än vilket hotell det blir!)
  Är det någon som har ätit deras frukost och är det värt att beställa? Finns det mkt att välja på?

  ~Jenny~
   
 2. mojo

  mojo Medlem

  Hej!

  Jag har ingen erfarenhet av just det hotellet, men vi har alltid köpt frukost när vi har rest. Senast var vi på Sun beach Club i Bahia Feliz på sportlovet. Då köpte vi inte frukost utan ordnade det själva. Vi tyckte det var mycket bättre! Vi slapp trängas med folk och dricka blaskigt kaffe, dessutom måste man ju se någorlunda vettig ut när man ska träffa externa människor..:D Vi köpte det vi ville ha och satt i lugn och ro på vår balkong/altan och ungarna kunde ta morgonens första dopp när vi tog en påtår (svenskt) kaffe. Vårt hotell var helt fantastiskt, allt fanns, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost, strykjärn, stort kyl/frys osv. Nu kommer jag från ämnet märker jag, men jag måste få berätta att det var ingen som markerade solstolarna vid poolen med handukar!!!
  Vi kunde när som helst gå ner och få plats hela familjen!
  Nåväl jag önskar dig en trevlig resa hur ni än gör med frukosten!
   
 3. Giggis

  Giggis Medlem

  Hej Jenny
  Håller med Mojo fullständigt. Att själv handla hem det man tycker om , och få äta i lugn och ro, är för min del det bästa. Är dessutom morgonpigg ( om det inte blir för många cerweza :Dkvällen innan)
  så då kan jag äta när jag vill.
   
 4. Cina

  Cina Medlem

  Inte dum ide..om ni väntar och inte äter så tidigt..blir man mätt av denna stora kraftiga frukost och man sparar in slantar och ej behöver Lunch..Kanske bara något lätt //Cina
   
 5. chica

  chica Medlem

  Åh så skönt det låter med solstolarna. Kom nyss hem från två veckor på Tenerife och det var bland det mest hysteriska jag varit med om vad gäller paxning av solstolar. Engelsmännen var helt tokiga och det värsta var väl att de markerade stolarna och i många fall inte tog dem i bruk förräns på eftermiddagen. Då det inte fanns tillräckligt med solstolar så resulterade det i att många blev utan. Till saken hör att det stod ett stort anslag att solstolar ej fick markeras. En dag blev två svenska par utan solstolar och de kollade med receptionen om det gick att få fler solstolar. Fanns nämligen solstolar som var fastlåsta med de var endast till för dem som ägde sin lägenhet så de fick ej användas. Mannen från receptionen konstaterade att det fanns många paxade solstolar utan människor på dem och han föreslog att de skulle ta några av dessa solstolar. Det hela slutade mycket obehagligt när de som först paxat stolarna efter ett tag dök upp. Det var faktiskt så att smockan hängde i luften.... riktigt otäckt hur vuxna människor kan bete sig. Att vara svensk stod inte heller särskilt högt i kurs efter denna händelse... Ber om ursäkt för avvikelsen men jag bara måste kommentera och gratulera till att ni slapp stressen kring solstolarna!
   
 6. Johanna

  Johanna Medlem

  mojo: Med vilka åkte ni till Sun Beach Club? Ligger det i Aguila Playa?
   
 7. anamogán

  anamogán Medlem

  Jenny: Jag kan tyvärr inte hjälpa dig då jag inte har erfarenhet av sunwings frukostbuffé. Jag föredrar att inhandla frukosten själv så att jag kan äta den på balkongen/terassen där jag bor.

  Chica: Det där problemet med upptagna solstolar som ingen solar på tycker jag är så j-a dåligt! Fattar inte hur folk orkar???! De går upp i ottan lägger ut sina badlakarn på bästa platserna för att sedan gå in och ta sig en tupplur till.

  Det skulle införas "solstolslisor" alt. "solstolscarlosar" = har man inte solat på solstolen där ens badlakarn ligger inom max 1 tim så tar vakten = "carlos" bort den annars blir det dryga böter..........[:0]

  /Anna :)
   
 8. mojo

  mojo Medlem

  Hej Johanna!

  Vi åkte med Ving, och jag tror att det var första året som de hade det hotellet. Det ligger först av hotellen när man kommer från flygplatsen. Vi gick ner till Bahia Feliz och åt på kvällarna, eller tog taxi till SA el PDI. Måste också berätta att vi hade två badrum, platt-tv i både ena sovrummet och vardagsrummet med SVT Europa, och hörn-jacuzzi på balkongen!! Lägenheten var på 80kvm och priset detsamma som vi betalat på sunwing tex. Vi hyrde bil hela veckan och åkte och badade på Amodores stranden efter tips här, eftersom stranden runt det området inte är så mycket att hurra för, men allt det andra uppvägde det helt klart!
   
 9. Johanna

  Johanna Medlem

  Ok! Tack för svaret! Vi har varit många gånger i Bahia Feliz därför blev jag lite nyfiken! Men jag fattar ändå inte riktigt vart det ligger, men jag får ta och kolla in Ving resor! Är det Airtours Beach club uppe på toppen kanske?
   
 10. mojo

  mojo Medlem

  Hej igen Johanna!

  visst är det det! Tur att någon har koll på läget!:D
   
 11. n/a

  n/a Medlem

  Hej!
  Vi var där för ca 2 år sen och hade frukostbuffe den var bra tycker jag olika sorters ägg,olika youghurt,olika bröd och frukt vi åt frukost mellan 9.30- 10.00 och stod oss nästan hela dagen på det.Innan barnen hade vi aldrig frukost men tycker att med 2 killar som äter kopiösa mängder så är det mycket smidigt.Den dagen de inte reser med oss längre skall vi återgå till egen frukost på balkongen.
   
 12. Jenny

  Jenny Medlem

  Det lutar nog åt att vi tar frukostbuffé. Men vi får se vad det kostar.
  ~Jenny~
   
 13. xerxses

  xerxses Medlem

  Frukostbuffe i all ära....:)

  Men det där med att rusa till en buffe och göra sig i ordning och rätta till lockarna och stressa...brukar väl serveras till 10 tiden [|)][|)]...sen är det kört...nej sitta som Anna skriver och mysa och fixa egen frukost är väl min melodi..men som sagt smaken är delad...och korven den har två...:)
   
 14. anamogán

  anamogán Medlem

  Ja, det är väl trevligt eller hur Xerx??;)

  Jisseeessss vad ni kära kamrater skrivit mycket i kväll! :) Jag har varit in till Gbg en sväng på em/kvällen och nu tänkte jag "snabbt" läsa igenom inläggen vilket visar sig vara en hel del.....
  ........Det är bra att du Xerx kommit tillbaka så det blir någon ordning här! :);) Alltid kul med många inlägg! :)

  Måste gå och kojsa nu ska upp tidigt i morgon

  Sov gott alla!

  /Annapanna :)
   
 15. gladaeva

  gladaeva Medlem

  Sunwings frukostbuffé är toppen!!
  De har allt och lite till. Den är så bra att vi bokat frukostbuffé varje gång vi varit på Sunwing - trots att vi egentligen är frukostpåbalkongen-människor.
   
 16. xerxses

  xerxses Medlem

  Säkert Eva men roomservice vore inte dumnt..:)[8D]
  så man får buffen inrullad på rummet..eller så har man huskorset med sig..kallas väl också roomservice........[8D][8D]
   
 17. Mecker

  Mecker Medlem

  [8D] Hej! vi har också beställt frukostbuffé tycker att det ganska skönt att bara få gå ner och plocka vad man vill ha:)
  Xerxses eftersom jag har huskorset med mig får jag väl både och då [:I][:I]:D:D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis