Garbo's Show i Bahia Feliz

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anro, 10 februari 2007.

 1. anro

  anro Medlem

  Har någon något att berätta om Garbo's Show i Bahia Feliz?

  Är det något att besöka och uppleva? Vad annat rekommenderas?

  Är på väg till Meloneras.
   
 2. akoi

  akoi Medlem

  Vi var på Garbo's Show betalade 48 euro per vuxen halva priset för barn,då ingår en tre rätters middag + en halv flaska vin per vuxen,dricka till barnen.

  Maten var väl helt ok,ingen större sensation...nån slags råkost sallad med russin och annat till förrät sen oxfile med potatis+sås,choklad kaka till efterrätt med kaffe.

  Showen var bra, typ musikal och eftersom det är 10 års jubileum så spelade dom upp det bästa ur tidigare produktioner, duktiga artister, svenskar allihop.

  Höll väl på i ca:4 timmar och vi tycker iallafall att det blev en minnesvärd kväll, kanske lite extra för att min sambo fyllde 40 och blev uppkallad på scenen med alla andra jubilarer för kvällen, där dom fick utföra lite dans och allmänt göra bort sig :D
   
 3. anro

  anro Medlem

  Ok, låter ju bra. Vi ska fira min mor som fyller 60 år. Var får man mer info om tider och bokningar? Vi är 7 pers så det är väl bäst att boka i förväg.
   
 4. akoi

  akoi Medlem

  Går att boka via researrangörerna eller ringa själv dit som vi gjorde när vi var på plats i Gran Canaria.
  Här en länk till deras hemsida: http://www.garbos.es/en/
   
 5. Scania

  Scania Medlem

  Ett tips är att boka själv utan resebolagen då kan man faktist tjäna en hel del. Vi var 6 stycken där och sparade många och då tog vi bussen dit och taxi hem.
  Annars var kvällen lyckad maten ok och uppträdandet bra.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis