GC forever

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av elira, 11 april 2007.

 1. elira

  elira Medlem

  Vad är det som gör att GC drar så.Nu hade vi tänkt se något annat till sommaren.Vi har ju så ofta varit på ön,och varje sommar de senaste åren har vi förlagt hit.Så vi bokade till Israel,ett land som jag varit nyfiken på länge.Flyg genom resfeber,hotell letade vi upp och bokade själva.Spännande skulle det bli,men veckorna gick,och längtan till vårt älskade GC bara tilltog hos hela familjen,så tillslut var det bara att försöka avboka,vilket inte var helt enkelt.Tele och mail fram och tillbaks mellan Resfeber och Lufthansa.Tillslut fick vi i allafall boka av,det kostade oss visserligen lite,men nu blir det GC och Carolina i San Agustin 4 veckor i sommar igen.[8D] yippi [8D]Israel får vänta till vintern.

  Elira
   
 2. Cina

  Cina Medlem

  Härligt, inget är som en sommar på GC.
  Det är så skön värme aldrig en dag utan att det är toppen badväder.
  Vattnet i alla pooler är varma,Atlanten är ljummen, nätterna varma, inga varma kläder
  behövs. Alltså GC är bäst sommartid (
   
 3. chica

  chica Medlem

  Elira, känner så väl igen mig. Jag har oxå bokat andra resmål några gånger men sedan ändrat mig och bokat om till någon av kanarieöarna. Hoppas ni får en riktigt skön vistelse på GC i sommar.
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Där är du ju! Tror många har undrat var du tog vägen för visst är det så att du inte har skrivit på länge??? Kul att någon till ska ner i sommar...vi blir några från forumet. Nästa gång du sitter på Boccalino (hette det så) kanske jag går förbi.
  Visst är sommaren härlig på Gran Canaria! Tror ni gjorde rätt val - såklart!
   
 5. elira

  elira Medlem

  Rätt Pellis!jag har inte skrivit på länge, bara kollat.Har haft så mycket omkring mig så jag har inte ens kunnat resa ner till paradiset.Då kan man lätt tänka sig hur man mår :( Nu är allt som väl är i balans igen :) solen gör sitt återtåg [8D] förväntan på sommar och GC [:X] har någon sen dessutom märkt ens frånvaro från forumet så kan man ju bara bli :D igen.Går ni förbi Sunsuites Carolina så bor vi i 110-an från den 14 juli-4 veckor.Boccalino lär väl få åtskilliga besök av oss skulle jag tro,liksom Amadoresplayan,LasPalmas,bergsbyarna,ja det ska bli helt underbart.


  elira
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis