GC here i come :)

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Bumpen, 18 september 2009.

 1. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Nu är det äntligen bestämt.
  I vinter blir det en sistaminuten resa till GC![8D]

  Ledighet beviljad 23 Januari t.o.m. 7 Februari 2010 [8D]

  f* va svårt folk har att bestämma sig. Vet inte om man åker själv eller får någon med mej på årets resa till Paradiset:(.
  Men det kvittar bara jag kommer dit :D Och när det är 12:te raka vinetrresan till kanarieöarna (har lovat mej själv att besäka GC på sommaren nån gång [8D])[:eek:)]

  Och jag har saknat att resa sistaminuten (Spänningen var man hamnar). Efter att ha rest specat från 2003. Så ska det bli roligt att resa denna på detta sätt igen;)
  Bromzon ! [:p] Denna gång blir det inget onödigt tillägg för att komma på sydsidan. Som du sagt tidigare så fattar jag inte varför man inte kan betala för att komma på Nordsidan = LPA[8D] Om jag åker själv denna gång våndas jag för att hamna i Maspalomas (inget ont om detta ställe). Men åker jag själv så vill jag hamna i stadsmiljö[8D]

  Och jag fattar inte varför alla resebyråer ratar oss som åker alena. Apollo har slutat helt med det. Och Ving har dåligt med alternativ i vinter!

  2008 betalade jag 6100Kr för 2 veckor med Apollo på Koka i PDI[}:)]
  Och 2009 bodde jag på Marmoral i PDI för ynka 5300Kr med Ving[:eek:)]

  Nu längtar man till december. Så man får börja tok leta en billg resa till Paradiset

  Länge leve Gran Canaria och vi som älskar detta paradis [8D]
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Härligt för dig Bumpen att du vet när du får åka. Hoppas du får det hyffsat billigt på en sista minuten.

  När man går på detta J O B garantin som jag gör så har man 2 veckor ledigt (betalt) på 2 år. Problemet är att man måste ansöka i god tid och mycket annat byråkratiskt som ska stämma (SWEdala)skrifligt och sen ska pengarna från FK räcka oxå. Det gör dom normalt inte så man får hoppas på billig sista minuten

  Siktar på nått i vinter, spelar inge roll var bara nånstans på ÖN
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Härligt Bumpen!
  Kolla in Frittes "fredagsraket" där kan du bara beställa mellan 11-14 på fredagar iof...men väldigt bra priser.

  AnneliH som längtar till solen
   
 4. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Bumpen ! Största faran med att åka ensam som ospec är att du troligen bli placerad med annan okänd ospesgäst. I och för sig kan man säkert på plats betala singelrumstillägg men då är de plötsligt inte så billigt längre.
  Om du köper ospec(ensam) Gran Canaria skulle jag nog trots allt ringa och kolla om dom vill ha några hundringar för att komma till norr.Man vet aldrig, dom kanske har massor med tomma rum i stan just då ?
  Ha de !;);)
   
 5. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Första gången jag åkte ospecat så tog jag inte singelrumstillägg. Och det var ingen höjdare. Med dom andra ggr så har jag tagit det. Och det var värt 1000Kr per vecka för att få bo själv :D
   
 6. Pellis

  Pellis Medlem

  Bästa tiden för att hitta billiga resor!Hoppas att någon följer med dig så du slipper enkelrumstilläg.

  Håller helt med att folk har svårt att bestämma sig - jag är värsta planeraren och blir tyvärr ofta "besviken" på att andra har totalt nollkoll på tillvaron!

  Klart man vet vart man ska åka sommaren 2010 - GC såklart :D! Tycker absolut att du ska satsa på en sommarresa och just under sommaren är det extra härligt att bo i Las Palmas tror jag.
   
 7. wesse

  wesse Medlem

  Hej Bumpen:)
  Att du inte testar Norwegian och fixar boendet på plats[^][:p]

  http://tinyurl.com/n96g4l

  wesse som längtar till väärmen igen
   
 8. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Wesse det är ett alternativ. Men en polare ska ge besked i slutet av december. För det är ju roligare att åka 2 stycken :D
  Så hittar vi/jag en billig flygresa då. Är det ett bra alternativ. Men boende är ju också dyrt om man vill bo själv tyvärr :(
   
 9. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Pellis

  Jo om man åker kring Lucia eller i slutet av januari. Så kan man hitta billiga resor:D
  Helt klart måste jag prova GC på sommaren någon gång. Då måste det vara underbart i LPA. För det var det enda minuset när jag var där i vintras. Att vädret var lite lynning :D!
   
 10. coconut

  coconut Medlem

  Kommer du iväg när vi e iväg så får du hojta till...:)Maria
   
 11. ransi

  ransi Medlem

  Fint att du kommer i väg.Det hade varit roligt o träffas.Jag tänkte åka ner i November,men åker i stället 3-22 Januari för att jobba.Ska till Las Palmas hamn och gå genom 2 st Kranar som våran firma har sålt.Ska lära Spanjorer göra Service.Det var en rolig överraskning som min Chef kom med I Dag.Det kommer killar från fabriken med.Jag vet inte var vi ska bo men jag återkommer.Tänk komma ner o få betalt)
   
 12. cattis2

  cattis2 Medlem

  Vad härligt för dig, Ransi. Det är väl bara att gratulera[8D]. Hoppas du får sköna veckor i Las Palmas.
  Cattis
   
 13. Cina

  Cina Medlem

  ;)
  De ska nog gå bra eftersom Spanjorerna är vänliga, hjälpsamma och generösa.
   
 14. Lommen

  Lommen Medlem

  Paradiset hehe!!!! Maldiverna x2 det var paradiset... Men det duger att ta med ungarna till iallafall så dom får leka i poolerna...
   
 15. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Vilken tur att det finns olika Paradis. För oss är resan till San Agustin en resa till vårt Paradis. Nu är det 18 dagar kvar.
  Karin
   
 16. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Bumpen hoppas du har tur och får tag i en billig resa nu, och att du slipper åka själv. Och lilla karin för dig börjar ju nedräkningen nu, för oss är det fyra veckor på lördag, vi ska kolla upp där nere om det går boka på en vecka till, kollade med ving i söndags, men dom ville ha 9.400 kr till, i det priset låg även en ombokningsavgift på 1.400 kr per person, hutlöst tycker jag

  Marie
   
 17. cattis2

  cattis2 Medlem

   
 18. klara

  klara Medlem

  lillakarin, ha en trevlig resa.
  Marie, det var ett saftigt pris, tycker jag. Ni brukar ju alltid åka med ving. Då tycker man, att ni kunde tilläggsavgiften något billigare. Hoppas att det löser sig. Jag förstår, att det känns lockande att vara en vecka till, när ni ändå är där nere.
  Ha det!

  Irene
   
 19. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Det va så dyrt för vi har ingen tillägsförsäkring, har en jättebra reseförsäkring i hemförsäkringen i stället, men finns det bara ledigt på los arcos, så går flyget både tis, fre, o lörd, så även om det inte skulle bli en hel vecka, kanske man kan förlänga till några dagar mer i alla fall, får kolla priset först på plats, man kan ju inte betala allt för mycket.
  O lilla karin glömde ju också önska dig trevlig resa, men antar du går in här igen innan du åker:)

  Marie från ett regningt Trollhättan[xx(]
   
 20. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Tack fbkmarie och klara för hälsningarna. Jag har nu tagit fram resväskorna och börjat titta över vad som ska med. Det känns skönt att det närmar sig men dom 2 veckorna som är kvar att jobba känn sega nu.
  Vi längtar verkligen att få komma ner,men det vet jag ju att ni andra också gör. Karin
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis