Gissa mest populära och mest sedda svenska film!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Björn, 25 juni 2005.

 1. Björn

  Björn Medlem

  Just det, ståpäls! Det fick åtminstone jag när jag lyssnade på melodikrysset imorse och första frågan gällde den genom tiderna mest populära och mest sedda svenska filmen och temat ur Sällskapsresan tonade ut i högtalarna [8D]
   
 2. chica

  chica Medlem

  Samma här! Såg ikväll på TV att alla Åbergs filmer kommer ska sändas under fem fredagar i sommar. Tycker alla är bra på sitt vis men den första är i en klass för sig (kanske för att jag känner igen mig själv mest i den). Älskar att se Stig-Helmer och gänget åka till "nueva estocholmo".
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Här har man förberett och väntat på den stora stunden, då slarvar Comhem bort alla kanaler, just på fredagskvällen, när den bästa av Lasse Åbergs filmer visas...
   
 4. Zaro

  Zaro Medlem

  Tittar nu på filmen, jag arbetade själv som reseledare när de spelade in filmen. Vi reseledare var ute med filmgänget på kvällarna och festade.
  det var tider det mmm.

  ZR
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis