Gloria Palace, San Agustin

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Mista, 2 januari 2006.

 1. Mista

  Mista Medlem

  Ett stort lyxklasshotell i San Agustin. Jag bodde där november/december 2005. Riktigt fint läge med utsikt över "byn". 500 meter (nedförsbacke) till CC San Agustin och 7-800 meter till stranden. Middagsbuffén var väl tilltagen - massor av kallskuret och olika varmrätter varje dag. Även frukosten var förstklassig (i ett land där frukost annars är synonymt med en kopp blaskigt kaffe och en cigarett :).

  Polerna var uppvärmda, med undantag för takpolen 9 våningar upp. Solstolar fanns i överflöd. (Tyskarna lyckades inte ens boka upp 1/4-del!) Vi bodde i en familjesvit, som var nyrenoverad sedan hösten 2005. Badkar, minibar, Satelit-TV (dock ej SVT Europa) och separat AC i båda rummen. Stor ballkong med utsikt ner mot Atlanten.

  Underhållning i hotellets bar varje kväll. Frågesport, papegojföreställning, musik och dansshower. Diskotek fredag och lördag. Gästerna (min subjektiva uppskattning): 50 % tyskar, 20 % spanjorer, 20 % skandinaver och 10 % övriga.

  Sammanfattningsvis lite dyrt, men värt pengarna.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis