Glutenallergi

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Vivianne, 26 november 2009.

 1. Vivianne

  Vivianne Medlem

  [?]Har någon erfarenhet att beställa glutenfria måltider på restaurang eller inhandla dylika produkter? Svärdotter med barnbarn som är glutenintolleranta åker ner i dec och det vore fint om de kunde vara lite förberedda på problemen. Lite spanska lämpliga fraser eller ord skulle vara jättefint att förse dem med. De kommer bo i Maspalomas.
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej vivian, när vi var utomlands när barnen va små, så ett av barnen är då gluten allergisk, jag var då medlem i svenska celiaki förbundet, där kunde man få ett litet kort där det stod på olika språk b.l.a på spanska att man va gluten intollerant och vad det innebar med vad man inte tålde, jättebra när man var på restauranger, kontakta dom får ni se, dess värre har jag idag ingen erfarenhet hur det är i affärer och sånt, men tror nog det säkert finns. Lycka till:)
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  Jag vet att detta vart uppe ett antal ggr innan...uppe i höger hörne finns en funktion som heter sök...skriv gluten i rutan å alla trådar kommer upp som behandlat detta...:)Lycka till....
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis