God Jul och Gott Nytt År allesammans!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 15 december 2005.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Nu, i värsta packningstagen, var jag tvungen och ta en paus och gå in här för att önska alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Åker ner imorgon till Gran Canaria med Spanair via Madrid. Kommer hem den 4/1 så det blir några veckor. Resfeber? Ja, jag har ju det! Mitt stora problem nu är hur jag ska klara vikten vid incheckningen? Om jag har läst rätt tror jag att jag får ha 20 kg och sonen 10 kg + varsitt handbagage a 6 kg. Kan bli knepigt!
  Nu får vi hoppas att vädret blir bättre än förra julen. Mycket sol och värme vill vi ha!
  God Jul och ett Gott Nytt 2006!
   
 2. tjollan

  tjollan Medlem

  Tack det samma! Far den 21 t.o.m den 4 januari. Hepp jag får ha 15 kilo och 5 kilo handbagage och det ska gå! Man har alltid en massa med sig som man inte använder ändå?
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  God Jul och Gott Nytt År till er också! Hoppas ni får en trevlig vistelse. Har du varit nere över jul och nyår förut eller är det första gången? Själv åker vi ner en vecka i slutet av januari, så vi hoppas på lite mer värme än vad slutet av januari bjöd på iår :). Förresten får inte grabben ha lika mycket bagage som dig, eller är det bara på charterresor det är så kanske?
  Cattis
   
 4. Björn

  Björn Medlem

  Varför så mycket bagage på utresan? Är det inte bättre att ha utrymme för en massa inköp istället, det finns gott om fina klädaffärer i bland annat Las Palmas. =)

  Ha ett skönt avslut på 2005 förresten.
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Paus igen! Ja, äh, jag kan inte gå in på detalj vad mina resväskor är fyllda med, ni skulle inte tro att jag var klok!!! Lite mat måste vi ha med oss på pga av diabetes och allergi inom familjen men sen då...De är än så länge inte fyllda men dessvärre ligger det tunga saker i. Medan jag springer och packar tvättar min son sin bil i badkaret med shampoo + att jag för nuet har lego i hela huset! Jag kämpar vidare och nu är det snart läggdax för honom och då kan jag fortsätta! Cattis, du undrade om jag hade firat jul förut därnere och det har jag, detta är tredje julen men bara andra året i rad som vi är nere över nyår också.
  Jag lovar, det kommer att finnas mkt plats i resväskorna hem när jag shoppat också.
   
 6. Björn

  Björn Medlem

  Låter som en tradition som jag också vill ha, fast hittills har det bara blivit en jul å nyårsresa och det var ju flera år sedan, fast vi har förstås varit till GC flera gånger.
   
 7. klara

  klara Medlem

  En riktigt god jul och ett gott nytt år får ni ha, alla kanarieforumare, vare sig ni firar julen på gran canaria, eller ni firar julen hemma i det kalla Sverige. Själv ska jag vara hemma i Sverige. Våra pojkar är vuxna, men de har aldrig varit intresserade av att fira julen utomlands. Självklart offrar vi oss för dem och firar julen hemma. Det är ju trots allt en familjehögtid. Jag och min make har ganska nyligen varit i Meloneras och planerar in en ny resa dit till nästa höst. Ha det så bra allihopa. Klara
   
 8. n/a

  n/a Medlem

  God Jul själv Pellis!! Själv ska jag vara hemma i Örebro och jaga råttor o möss, som verkar ha invaderat stugan.....inte kul!

  Robban
   
 9. bastian46

  bastian46 Medlem

  Jag vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År oavsett var ni firar.
  Själva stannar vi hemma i Piteå över helgerna och åker ner till San Agustin först i April.
   
 10. Nick08

  Nick08 Medlem

  somliga har det bra....som får vara nere nu...GOD JUL å Gått nytt å allt det där...flyg säkert[8D]
   
 11. chica

  chica Medlem

  Nyss hemkommen från en härlig vecka med mycket sol på Fuerteventura. Hade gärna stannat kvar över julen men får nu leva på minnen ett tag. Önskar alla på forumet en riktigt god jul och ett gott nytt reseår 2006. Feliz Navidad!
   
 12. leffe

  leffe Medlem

  God Jul och Gott Nytt År till samtliga.
  Vi åker i morgon till Gran Canaria o Maspalomas.
  Två veckors härlig vistelse, sand mellan tårna och havet intill.

  L&M
   
 13. lillakarin

  lillakarin Medlem

  God Jul & Gott Nytt År
  till alla på forumet.
  Hoppas ni får en härlig Jul oavsett om ni firar den här hemma i Sverige eller på Gran Canaria.
  Julhälsningar från ett Julkorts vackert Dalarna.
  Karin
   
 14. Webbred

  Webbred Medlem

  God Jul och Gott Nytt År önskar jag alla engagerade deltagare i detta forum. Ni ger mig intressant läsning hela tiden och mängder av bra tips om sådant som jag (i egenskap av umeåbo för det mesta) inte har så mycket kunskap om. Det är ni som är det verkliga experterna på Kanarieöarna.
  Fortsätt skriva!

  /Sören
   
 15. Björn

  Björn Medlem

  2-3 plusgrader, sol och barmark, svårt att tro att det är julafton eftersom man befinner sig här hemma. Jaja, man får väl drömma sig bort en stund, i vetskapen om att man nån gång, i en mycket snar framtid, befinner sig på sin favoritö igen.

  God Jul tillönskas er alla.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis