GOD JUL OCH GOTT NYTT FORUMÅR!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Riggan, 17 december 2007.

 1. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Får instämma med alla andra på den här tråden :D"God Jul och Gott Nytt år alla forumare" tillönskas alla som är på ön i helgen, eller Ni som måste vara kvar här hemma. Felizes fiestas !!;)

  Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Feliz Navidad eller God Jul! Hoppas ni som är nere på GC har det skönt! Längtar ner men får vänta 4 veckor till. Sen får jag en välbehövlig dos sommar igen :)
   
 3. Webbred

  Webbred Medlem

  Webbred önskar Alla trogna kanarievänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År - med solresor till alla!
  Har just nu full upp med kock-praktik på en italiensk restaurang i Umeå, men kommer snart med bildrik rapport från en ö-luffning Teneriffa-Gran Canaria-Fuerteventura.
  Hoppas på att se Canaria igen och ta en mojito på den där cubanska tavernan i Las Palmas näsgta gång. Tack hur som helsgt för din stadsguidning till intressanta kvarter.
  /Sören
   
 4. feb06

  feb06 Medlem

  Ny har jak rovsmakat glöken som var spetsad i bådda ändar! Aj då va tangenterna var bakhala! Vänta lite jag måste klistervalla dem. Så nu ska det nog gå bättre. Vad var det jag skulle skriva?
  Jo Go Jul redaktören, alla forumare och alla som läser forumet!
   
 5. AnneliH

  AnneliH Medlem

  :D  AnneliH som längtar till solen
   
 6. cattis2

  cattis2 Medlem

  God Jul till er alla och framför allt till de nygifta, Tjollan m make!
  Cattis
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis