god kväll

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 15 maj 2008.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Har ni gått i ide allihop i kväll[?] det är väldigt tyst:) Själv kom jag från jobbet för en stund sedan, sitter och kurar i soffan. Här i Trollhättan har det faktiskt börjat regna, första gången på tre veckor ganska bra med lite regn nu tror jag fast tråkigt[xx(] men pollen lägger sig lite då har varit ganska allergisk under några dagar nu, men det blir väl bättre:) Får väl kolla tv då när ingen skriver vi hörs igen kramar marie;)
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Jag tror att de flesta tar lite siesta fr forumet nu vid denna tid. Själv är jag på väg till Helsinki och en handbollsturnering. Det ska bli, sägs det (ta trä):D uppehåll och ca 10 grader.
  Hoppas ni får bra väder hemma
  Tervetula!!! från Mariella!!
   
 3. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hoppas du får se en bra turnering då och framför allt att du får fint väder[8D] ha en trevlig helg (antar du ska va över helgen)
   
 4. tjorven

  tjorven Medlem

  Jag får väl skriva en rad till dig då syster yster. Här är det grått och har varit hela veckan.men uppehåll.Du kan väl få lite regn om du haft fint i tre veckor.:D Håller med dig om att d är lite dött här just nu. Men d är väl så att nu kanske många har trädgårdar och så vidare.Sen vill många ut kanske när det är ljust längre på kvällarna. Nu ska jag kolla tv också kära syster.Vi hörs.Kram från tjorven.
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Det är nog som du säger, vår och sommar blir det kanske inte så mycket skrivet:) Jag är ju faktiskt inte ute var dag själv men det kanske blir så snart vi kan ha datorn hemma hela dagarna[:p] nå väl får väl kolla läget i morgon då[^]marie
   
 6. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, fbkmarie!
  Nej, jag har inte gått i ide, men det är kallt och regnigt i Nybro ikväll. Så idet vore kanske skönare[8D]
  Men anledning att jag inte varit ute lika ofta nu som på vintern är just att ljuset har kommit tillbaka och jag försöker vara ute så mycket jag kan.
  Vi ska också ha barndop på söndag så tankarna är väl på annat håll så att säga.
  Må så gott
  Kramar från
  Riggan som vill ha sol och värme


  Riggan
   
 7. Sol och värme gör att datorn får vila. Har varit ute väder länge här i Småland. Kom några droppar regn idag men mer behövs.
  När sommaren har varit hoppas jag det blir aktuellt att boka vårens resa igen.
   
 8. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej igen förstår hur ni menar, är inte alltid ute själv heller. Ja du riggan ska på barn dop fullt upp förstår jag, själv ska jag på min dotters bröllopp 31 maj tycker jag har hållt på hur länge som helst och sökt lämplig klänning, när man väl hittade det skulle det va skor till som passade och allt annat, kul fast jobbigt, lycka till med dopet och hoppas ni får bra väder:) Ha en trevlig kväll kram/marie;)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis