Gör det stor skillnad?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 5 augusti 2007.

 1. coconut

  coconut Medlem

  Har läst på forumet en massa om att det e billigt att handla på Carrefour(stavas d så) och även på spar i Fernando där priserna tycks ligga ännu lite lägre enligt er. Min fråga är om det gör stor skillnad att ta sig till atlantico för att handla på Carrefour då detta ligger närmare vårt hotell (10 min ifrån vad jag förstått)Vi kommer vara där i 2 veckor och kommer att på hotellet ha halvpension, så man behöver ju inte handla för alla dagens mål.Eller är det ändå smartare att ta sig till Fernando och vart ligger isåfall detta?Alla bäckar små....Mvh Maria
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Skulle du bo runt Bahia Feliz? Då skulle jag ta bussen till Carrefour för att göra en basinhandling, sortimentet är ju sååå mkt större än i vanliga små butiker. San Fernando känns längre bort för dig tycker jag (mot Playa Ingles)
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Herdisa känns som ett mycket bra alternativ om man letar bra priser på basvaror.
   
 4. coconut

  coconut Medlem

  Japp skulle bo där ja...jamen då får det bli så..tack ska du ha....
   
 5. coconut

  coconut Medlem

  Tack för tipset men Herdisa ligger vart?
   
 6. Björn

  Björn Medlem

  Herdisa är en kedja med butiker som finns lite här och var, precis som SPAR.
   
 7. coconut

  coconut Medlem

  Aha...då e jag me...bra att veta att man kan inhandla lite där om man stöter på en sådan då...Tack...
   
 8. sussie

  sussie Medlem

  Jag skulle varmt rekomendera Atlantico då det finns en massa andra trevliga affärer där, det gäller bara att inte missa sista bussen hem om man inte vill gå en bit förstås.

  Sussie
   
 9. coconut

  coconut Medlem

  Jotack..shoppade på zara å mango när vi var där sist, eftersom hotellet ligger så nära kan man ju ta taxi...:DGå skulle inte va nån bra ide för mitt lokalsinne e tyvärr uselt.Men precis som du säger, massa andra trevliga affärer där å även mc donalds ju så har kidsen en sporre att hänga på..
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis