Gran Can-hundar!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Artemis, 10 oktober 2008.

 1. Artemis

  Artemis Medlem

  Vet att det är många här på forumet som har satt Gran Can-hundar (dekaler alltså...) på sina bilar, så även jag. Men har hittills inte sett en enda bil i Gbg med dekalen förrän idag! Det var ju kul att se att det inte bara är jag i hela stan som kör omkring med en.:)

  Är det nån här inne på forumet som vill kännas vid en liten vit Renault som jag observerade i Kungsladugård, närmare bestämt på Slottskogsgatan? *nyfiken*[:I]
  Man nåste inte ge sig tillkänna om man inte vill, är mest nyfiken bara!;)
   
 2. Cina

  Cina Medlem

  ;)
  ps Jag vet att det bor minst ett 100 tal Canarier runt om i Göteborg så de kan ju vara en av dessa som ägde bilen..detta vet jag genom den Spanska föreningen som finns runt om i Landet // Cina
   
 3. Artemis

  Artemis Medlem

  Så kan det ju vara!:)

  Blev så glad av att se dekalen på en annan bil än min egen!
   
 4. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Det kan jag förstå, när man läser forumet så tror man ju direkt att herre gud måste va folket på forumet, speciellt eftersom det varit mycket snack om dessa dekaler. Jag hade också undrat:) Ha en trevlig helg:) nu ska jag sova i alla fall natti natti:);)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis