Gran Canaria tips om supermercados & restauranger

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av molnfritt, 15 november 2012.

 1. molnfritt

  molnfritt Medlem

  Hej!
  Nu ska vår familj 2 barn jag och min man äntligen göra vår första semester på 12 år..och vi har valt Gran Canaria, Puerto Rico i 2 veckor.
  Vi ska bo på (kanske inte det bästa men prisvärt) Balcon del Mar i lgh. Alltså har vi tänkt att laga en del mat själva och behöver få tips på bra supermercados. Vi vill även få tips på bra restauranger. Vi kommer att ha hyrbil i 1 vecka så gärna tips på mysiga restauranger lite avsies.Så sist men inte minst hur brukar vädret vara i Deceber månad vi är där mellan 6 -12.
  Ser fram emot era svar:)
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Hej!

  Vi bodde på Balcón del Mar 2011 och vi trivdes bra där. Har recenserat stället i avdelingen "Boende på Gran Canaria" här på forumet. Ta en titta där så får ni lite tips om hotellet! [8D]

  Vi åt för det mesta i CC Europa. Som ligger några minuters gångväg från er! Jag rekomenderar alla matställen på övervången på högersidan. Och det italienska mattstället på botten våningen om ni ska äta Pizza eller Pasta!
  Men vi var inte nöjd matstället som ligger längst ner på övervåningen till vänster runt hörnet!:(

  Vi åt ute hela tiden eller på hotellet. Men du har en skapligt stort supermarcado i CC Europa och ett nere i CC Puerto Rico!
   
 3. molnfritt

  molnfritt Medlem

  Tack för ett givande svar, ska kika på länken du nämnde.
  Mvh Emilia alias molnfritt
   
 4. persoren

  persoren Medlem

  Om du passerar San Agustin på någon av dina bilturer rekomenderar jag en middag på Tre Hjärtan. Bra mat och trevlig, serviceinriktad personal.
   
 5. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Det är dåligt med storköp i Pureto Rico med omnejd (jag har då inte sett något:)). Men om ni ska åt Playa Del Ingles hållet med bilen.
  Så rekomenderar jag att stanna tiil i San Fernado. Som både har en marknad och 3 stycken större affärer

  Eurospar
  http://www.panoramio.com/photo/7604834?tag=Gran Canaria 2008

  Mercadona
  http://www.panoramio.com/photo/7604878?tag=Gran Canaria 2008

  Och Hipperdino som ligger i CC Belavista som ligger på gatan bakom Eurospar och Mercadona :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis