Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av sivan, 31 oktober 2004.

 1. sivan

  sivan Medlem

  Äntligen är det nästan den 3/11... längtar verkligen till sol, värme, bad och avkoppling.
  Men vad gör man på ön om det regnar en dag??
  Jag reser till Puerto Rico och har aldrig varit på GC tidigare men vill ju ha ut det mesta/bästa möjliga även om det regnar. Förslag på vad vi kan hitta på?
  Hälsningar
  Siv
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Om det regnar och du är intresserad av shopping tycker jag absolut att du ska ta bussen eller taxin till shoppingcentret ATLANTICO, Vecindario. Mycket fint shoppingcenter med bra klädesaffärer och en mataffär som slår det mesta.
  Där kan man strosa länge!!!
  Regn i Puerto Rico brukar ju inte vara så ihållande och det är rätt skönt ibland med en mulen dag. Palmitos Park är också fint. Du kommer inte att ha tråkigt även om vädret är mulet men regn en hel dag...nä, det tror jag inte du får!
  Trevlig resa!
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Ännu mer shopping och naturligtvis kultur och sevärdheter hittar du i Las Palmas och dit tar man sig också väldigt smidigt med buss.
   
 4. nettan

  nettan Medlem

  Håller helt med Björn, ta en tur upp till Las Palmas och shoppa, där finns det mesta. Skulle det spricka upp när du är där så kan du gå till playan och ta ett dopp på den underbara Canteras stranden.
  Ha det så bra
  Nettan
   
 5. sivan

  sivan Medlem

  Tack ska ni ha för tips o förslag! Hoppas ju på vackert väder men det ska nog bli utrymme för shopping ändå.
  Tjingeling!
   
 6. Sleepwalker

  Sleepwalker Medlem

  Håkker verkligen med föregående skrivare. Atlantico borde besökas! Där finns saker för stora som små. Och varför inte ta en busstur till Las Palmas? En underbart fin stad.
  Och på kvällen, besök Playa del Ingles vettja! ;)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis