Grattis

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anni, 7 mars 2005.

 1. anni

  anni Medlem

  Äntligen ser det ut som att solen och värmen kommer tillbaka till Kanarieöarna.
  onsdag lovar dom 30 gr och torsdag 33 gr. Härligt för er som är på väg ner.
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Håller verkligen tummarna!!! Men tyvärr har SVT ibland drömprognoser för jag har även kikat på utländska vädersidor och där står det fortfarande endast +19, hela veckan ut.
   
 3. Karin

  Karin Medlem

  Usch, nu börjar jag oroa mig...
  Vi åker ner på söndag å nog vill jag ha mer än 19-20 grader... :-(

  Karin
   
 4. Karin

  Karin Medlem

  Hoppsan! Det var ju tur att jag tänkte efter lite nu - vi åker inte alls på söndag, vi åker ju redan på lördag morgon. Hade kunnat blir en missad flight där... ;))

  Karin
   
 5. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag får önska en trevlig resa!:) Det vore ju synd om du missat flyget ;)Vi kommer ner nästa vecka, och det ser faktiskt ut som om det blir runt 20 grader fram till den 19/3 i alla fall. Hoppas vinden har vänt så det kommer lite varma vindar från Afrika. Misströstan inte det blir nog jätte bra[8D]


  Anneli
   
 6. bastian46

  bastian46 Medlem

  Jag tycker inte ni ska misströsta angående vädret. Jag brukar titta på en sajt som heter iespana.es. Den uppdateras kontinuerligt dagligen och anger vädret i Maspalomas. Idag 14/3 kl 1340 var det 24,3 grader. Igår var det över 22 och jag tror att det blir som vanligt igen om några dagar. Hoppas ni får bra väder med mycket sol och sköna dagar.
   
 7. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Gå in under väder länken på den här sidan...

  Och så finns det ju webbkameror lite varstans på Kanarieöarna så man kan ju se aktuellt väder på det viset.

  Som bekant ändras ju vädret ganska fort så man kan ju inte vara riktigt säker på att alla prognoser stämmer...men det är kul & kolla!

  Själv är jag inne & kollar satelit bilderna så man eventuellt kan gissa sig till hur molnmassorna tar för riktning, försöker hjälpa till så gott jag kan med att mota bort dem från öarna...:D

  Anneli
   
 8. bastian46

  bastian46 Medlem

  Kom hem från San Agustin i onsdags och vi hade ett underbart väder hela tiden.
  Tro inte att du kan koppla av i lugn och ro på hotellet under påsken. Det var i alla fall otänkbart på La Siesta där flera barnfamiljer och ett gäng ungdomar checkade in. Oj vilket liv det var. Men dom hade säkert roligt.....
   
 9. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja jag hade gärna stannat ett par veckor till!![8D][8D]Så bra väder vi hade! och bodde bra på Los Arcos, där känner man sig som hemma, fast bättre;)synd bara att en vecka går såååå fort! Nu sitter man här och ömsar skin. Grabben var envis och smorde sig inte ordentligt utan ser ut som han har fläcktyfus och är lite sur för det...:( det är ju ett "ljus" över ön som är så fantastiskt! Väderleksrapporten som Ving hade stämde då rakt inte med verkligheten, enligt den skulle det regnat....så man får väl ta det som det kommer och bara njuta av tillvaron.;)

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis