Green Beach Arguineguin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tallie, 26 oktober 2004.

 1. tallie

  tallie Medlem

  Någon som varit på denna ort? Jag åker dit med 2 barn och man och undrar hur det är där? Tydligen inte så många som bott på det hotellet.

  natlaie
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej T
  Arguineguin är en lugn liten fiskeby.
  Green Beach är ett ganska typiskt Ving-hotel med egen pool. Stranden närmast hotellet har ofta stora vågor och är inte lika fin som Anfi-stranden 5-10 minuters promenad västerut.
  Vi åker ned 30 nov för tionde året (som du förstår trivs i Arguineguin) i år kommer vi att bo i en privathyrd Bungalow.
  Hälsningar
  E
   
 3. tallie

  tallie Medlem

  Har du själv bott på Green beach hotel? Vad exakt menar du med att det är ett typiskt ving-hotell? Är det bra eller dåligt?

  Jo, jag har hört att vädret ska vara sådär på fredag och sedan bli finare.

  Vi åker dit med två barn som är 10 & 14 år gamla. Finns där något att göra för dem där?

  natlaie
   
 4. nettan

  nettan Medlem

  Hej!
  Jag har bott på hotellet, och tycker att det är ett jättefint hotell.
  Vi bodde högt upp och hade en underbar utsikt över Atlanten. Det finns inte så mycket att göra, men reser man med små barn kan det räcka med att vara runt om hotellet och dom barna som var med oss hade jätte kul runt poolen. Tog mig ett dopp varje dag vid den lilla strande brevid hotellet, en del vågor men det tycker jag bara är roligt.
  Hoppas att ni får en bra semester
  Nettan
   
 5. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej T
  nettan har redan förtydligat vad jag menade
  Jag är säker på att ni får en utmärkt semester
  Hälsningar
  E
   
 6. jeanett

  jeanett Medlem

  Hej,

  Vi ska också bo på Green Beach i nov-dec. Har aldrig bott där förut. Någon som vet hur restaurangen är? Ska man satsa på frukost, halvpension eller slopa det helt? Vi åker två vuxna och två barn.

  Undrar också om du har privathyrda bostäder att rekommendera. Vi brukar stanna någon månad ungefär och tycker att det egentligen skulle kännas mysigare.

  Vänliga hälsningar

  Jeanette
   
 7. nettan

  nettan Medlem

  Hej!
  Förra året var en kompis till mig på Green Beach, och vad jag förstod skulle just deras restuarang tillhöra de bättre på ön, dom hade halvpension och var jätte nöjda. Jag själv tycker att det är trevligare att bestämma tider och platser själv som jag vill äta på..
  Mvh Nettan:)
   
 8. jeanett

  jeanett Medlem

  Ja, jag instämmer.

  Var mest inne på eventuell frukost för bekvämlighetens skull men har blivit lite skrämd av bullriga, frukostbufféer á la skolbespisning.

  Vi kommer nog att fixa vår mat själva, tror jag men det känns ju bra att veta att restaurangen på nära håll är bra. Tack för svar!
   
 9. Rita40

  Rita40 Medlem

  Inatt landade vi på Gran Canaria. Jag åker ospecificerat med min son, och vi hade TUR: vi hamnade på Servatur Green Beach Hotel. Helt underbart. Vädret är fint. Soliga hälsningar Rita
   
 10. anamogán

  anamogán Medlem

  Ohh där har jag själv bott. :) Lyckostar är vad ni är som hamnade på Green Beach och är på GC!!!

  /Anna
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis