Green Oasis i Maspalomas och All inclusive

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pepita, 22 november 2004.

 1. Pepita

  Pepita Medlem

  Hej alla glada!

  Ska till gran canaria för 2a gången detta år. Första va i våras då vi (jag &pojkvän) bodde på sunwing playa del ingles. Underbart!

  Denna gången ska vi bo på green oasis i maspalomas, min pojkvän lockades av deras "all inclusive" grejs. Vi anser att man håller bättre koll på sina utgifter då.

  Men är det nån som besökt detta ställe så får ni gärna dela med er?

  Vi åker dit o si så där 2 veckor...
   
 2. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Jag och min tjej åker ner till Vistaflor Maspalomas v.51 den 11 december... För första gången i år.. hehe...
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej Du Glade!

  Jo, vi har bott där, hade barnen med och det var bra eftersom man kan äta och dricka hur mycket man vill, det blev en och annan glass för barnen och Sangria för oss vid poolen..hm.

  När vi åker utan barn, vill vi gärna fixa egen frukost o s v, här är det ju bra om man ska på utflykt, då är det bara att bré mackor och ta med.

  Om man ska ta det negativa så var det väldigt mycket Tyskar där i mitt tycke, och de kan vara lite "för mycket" i bland.

  Det negativa med "allinclusive" är att det kan bli lite tjatigt att äta nästan samma hela tiden:D men alla är vi ju olika, som tur är.

  Om den äldre trevlige mannen i receptionen jobbar kvar så pratar han svenska och har bott i Sverige, (kommer inte i håg namnet på honom) Han har varit lärare här.)

  Om man ska ta sig till stranden så går det gratisbussar, och vill man åka taxi så är det bara att ställa sig utanför hotellet så kommer det alltid bilar dit, utan att man behöver ringa.

  Det är små lägenheter i etage runt poolen/erna, de brukar fixa en massa underhållning där på kvällarna och volleybolltureneringar

  o s v. Vi tyckte i allafall att det var bra, så TREVLIG RESA!!![8D]

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis