Green Oasis

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Xiri, 25 augusti 2005.

 1. Xiri

  Xiri Medlem

  Hej, undrar om det är någon som bott på Green Oasis Club i Maspalomas? Vill veta allt. Ont som gott.
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja vi bodde på Green Oasis för ett par år sedan....

  De små "husen" var helt OK att bo i, med poolen precis utanför dörren och 10 m till poolbaren.

  Jag gillar dock inte "all inclusive" :p som vi hade då.

  I mitt tycke betalar man för mycket för maten som inte ens är god. Vi tyckte att det var "tysk-inspirerad" mat i en "skolmatsalsliknande" lokal. Det bodde väldig många tyskar där.

  På sin höjd käkade vi frukost och sedan drack vi drinkarna i baren, på kvällen åkte vi till Playa del Ingles eller San Augustin och käkade mat, eller någon annanstans för att se lite annat.

  Jag tror att vid det tillfället var vi inte så många svenska familjer, kanske tre??

  Vi fastnade inte för hotellområdet för att det var för avsides, d v s vart vi än skulle var det taxi som gällde.

  Dessutom så ekade musiken från poolbaren mellan alla bungalows. I bland festades det vid poolbaren fram till kl 02.00, det berodde lite på om det var tyskar eller engelsmän eller holländare...hörde då ingen som pratade svenska. Det kanske beror lite på vilken poolbar man hamnar vid eftersom de har flera.

  Det finns 4 st pooler (kallt i vattnet). Det går gratisbussar till Maspalomas stranden varje kvart, eller om det varje halv timme.

  Annars arrangerade de mycket...volleybollturneringar, flera uppträden, gympa pass m m.

  Han i receptionen talade flytande svenska och hade bott i Västerås i flera år, väldigt trevlig och tillmötesgående.

  Ja, det var väl allt som jag kan komma på, hoppas jag inte har gett ett allt för negativt intryck, men som sagt smaken är ju som baken....hoppas ni får en trevlig semester....alla ställen vi har bott på har varit "kanon" men "mer eller mindre bra" om du förstår mig rätt...??

  Vi har aldrig haft några höga förväntningar på boendet, utan bara sagt att "- nu ska vi koppla bort Sverige en vecka och ha det bra" oftast har det blivit....bra...

  Anneli
   
 3. Xiri

  Xiri Medlem

  Tack Anneli för din långa och ärliga beskrivning. Verkar bli en "kanon-semester" det här. ;) Vi har precis samma inställning som du: "Koppla bort Sverige en vecka och ha det bra". Sen får vi väl försöka stå ut med dålig mat, tyskar och festandet vid poolbaren.

  Mvh Xiri
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis