Grunda solbrännan innan resan

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av klara, 11 juni 2006.

 1. klara

  klara Medlem

  Hej på Er forumare!

  Nu gäller det att grunda solbrännan innan resan, tills vi åker till Puerto Rico i slutet av juni.

  Tänk, så skönt, när man sticker mitt i högsommaren, att man slipper packa ner en massa tjocka kläder man haft på sig ut till flygplatsen och som dessutom väger en massa extra kilo i bagaget. Härligt!!!

  Nä, nu ska jag ut och lägga mig på den stora gräsmattan bakom Malmö stadion och:) bara pressa.

  Jag saknar förstås poolen. Ha det bra allihopa.

  Klara
   
 2. Sylva

  Sylva Medlem

  Hej svejs!

  Ja nu gäller det att grunda brännan, vi har varit upptagna med studentexamen hela helgen men idag är jag ledig, och gissa vad jag har gjort.

  Nä, inte så svårt förstås,jag saknar också poolen och havet. Och jag håller helt med dig Klara, så himla skönt att få åka sommartid, och slippa massa onödig packning.

  Nu börjar man bli lite åt kräft-hållet om ni förstår. :)

  Sylva
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Är hemma i Sverige och vattnar trädgården.
  Man kan nästan tro att man är på Kanarieöarna just nu. Vi har haft cirka +29-30 grader om dagarna och sol från en klarblå himmel.

  Har kunnat underhålla min solbränna jag fick när vi var nere i Gran Canaria i mars. Nu är jag på Öland och där blir jag lika brun som nere på GC. Men om jag ska vara ärlig så är det nästan lite för varmt för att vara i solen just nu. Måste då ta mig ner till strandkanten och sitta och titta ut över Kalmar sund.

  Kanarieöarna på vintern och Öland på sommaren. Toppen båda två.

  Riggan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis