Halsning fran GC

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 24 januari 2006.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Nu´ar vi antligen har! Regnet oser ner och det ar sjo pa rummet.
  Vi hoppas pa battre vader fram i veckan. Det ar ganska varmt anda ca 20 grader.
  Cattis
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Nämen vad tråkigt! Vad har hänt med vädret i världen...Tydligen har inte Thailand heller haft särskilt fint väder. Det lustiga är, att om Kanarieöarna har dåligt väder så ska man aldrig mer åka dit igen, hemskt och fy för ett sånt turistiskt ställe. MEN om Thailand har dåligt, scchhh, det pratar ingen om. Okej, visst det är varmare i luften även om det är mulet i Thailand men ja, jag är lite less på att alla höjer detta land till skyarna. Förlåt alla Asien älskare *s* men ibland måste tunga få vricka till!
  Cattis ha det så himla underbart ändå och så får vi hoppas att solen kommer snart...jag håller tummar och tår!
   
 3. ewat

  ewat Medlem

  Hej!
  Efter att ha längtat så länge så är det ju tråkigt med regn men det är ju inget att göra åt.
  20 grader är ju OK ändå.
  Jag hoppas ni ändå har en trevlig vecka o njuter, ni är ju inte i kalla Sverige.
  Till Pellis:
  Jag håller helt med dig ang Thailand,där får vädret vara hur det vill... men inte på GC.
  Jag älskar GC sen kvittar det vad alla andra säger
  Ewat
   
 4. chica

  chica Medlem

  Den här tiden på året är lurig men jag håller också tummarna för att Cattis och alla andra nere på GC får se solen snart. Önskar er en fortsatt trevlig semester! och att ni får det bra även om inte vädergudarna är helt på er sida. Här hemma har det också regnat idag, precis när man hämtat sig efter helgens snöfall! Njut av varje minut ni som är nere på GC, själv måste jag vänta tills nästa vinter.
   
 5. anni

  anni Medlem

  :(Hm, man blir ju less, när jag åker utomlands den här årstiden har jag alltid valt Gran Canaria, härligt sommarväder, shorts + linne
  kanske lite kyligare på kvällen men helt acceptabelt. Som det är och var exakt samma tid förra året, mulet varje dag, jättekallt på kvällar och på morgonen.Vi kunde ha ca 12 grader vid 8-tiden på morgonen, hade ju tyvärr inte kläder för den temperaturen. Så nu står man här med resväskan tung som attan med blandade kläder och inte gick det att köpa extra bagagevikt heller för maskinen är för liten. Vad har vi gjort med världen??
  Thailand har för lång restid därför har det aldrig varit aktuellt men ............ även om det regnar där så är det ju jättevarmt ändå,där behövs det inga strumpbyxor!!!!!!!!
  Hoppas att solen kommer och lyser på oss vinterbleka nordbor för det
  behöver vi verkligen. Sen är det ju inte så kul att betala en massa pengar och inte få njuta av härliga GRAN CANARIA.
   
 6. anamogán

  anamogán Medlem

  Hola på er alla Gran Canaria älskare!
  Jag håller fullständigt med vad Pellis skriver i sitt inlägg!! Jag är också urless på att folk alltid höjer Thailand till skyarna. Det anses så "fint" att åka till Thailand vilket många inte tycker om Gran Canaria. Många i min bekantskapskrets undrar hur man kan resa dit till den "uppbyggda" turist ön som inte har någonting annat än hotell, barer, discon etc. att erbjuda. Dessa människor saknar helt kunskap anser jag! Visst finns det PDI, men ön har ju så jätte mycket mer att erbjuda! Jag säger bara en sak: hyr bil och åk runt ön så får ni se hur fel ni har! Jag älskar Gran Canaria och tycker att ön fått orättvisa fördommar bland vissa människor. Visst Thailand är ett underbart land och det är verkligen fint där, men där finns ju också en baksida (droger & prostitution) som folk inte pratar om. Dessutom ang vädret i Thailand, är det dåligt pratar folk inte om det, är det däremot dåligt väder på GC får man tydligt höra det på en gång. Väder är någonting man inte kan göra någonting åt. Är bara att göra det bästa av situationen var man än befinner sig. Hoppas dock att det blir solsken snart för dig Cattis! Hoppas ingen Thailand älskare tar illa upp av mitt inlägg. Jag vill inte prata illa om Thailand, vill bara säga att jag tycker folk pratar orättvist om Gran Canaria ibland och att den ön är helt fantastisk att åka till oavsett vad det är för väder där! /Anna

  Anna
   
 7. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hemma igen! Vi fick mycket regn denna gång, men det vet man ju om att det kan komma i Januari[8D]. Vi hade ungefär halva veckan med regn och halva sol. Hoppas alla ni som är därnere nu får lite bättre väder.
  Håller fullständigt med anamogán att Gran Canaria är fantastiskt oavsett väder. Hoppas snart kunna åka ner en vecka igen!
  Cattis
   
 8. Zaro

  Zaro Medlem

 9. cattis2

  cattis2 Medlem

  Fina bilder! Tyvärr tänker man ju bara sol när man packar för en resa ner till Gran Canaria. Nästa resa får det även plats ett paraply i resväskan. Det gör ju inget om det regnar lite, för det finns ju så mycket annat än bara stränderna och hotellpoolen. Åker förhoppningsvis ner en vecka i mars eller april igen. Då har vädret kanske stabiliserats lite! Hoppas på det iallafall.
  Cattis
   
 10. anamogán

  anamogán Medlem

  Ja, jätte fina bilder du har länkat! Visst har det varit bra med regn då det är torrt på ön!! Vad jag längtar tillbaka till denna underbara ö där jag bott ett antal år innan när jag ser dessa fina bilder! Ha det bra alla Gran Canaria älskare!

  Un saludo/ Anna
   
 11. Zaro

  Zaro Medlem

 12. anamogán

  anamogán Medlem

  Otroliga bilder från Maspalomas och standen där! När man är här i Sverige kan man knappt föreställa sig hur mycket vatten som har kommit, när man ser bilderna så talar ju de för sig själva! Sí Zaro, canaria para siempre!

  Anna
   
 13. michael

  michael Medlem

  Fina bilder! var på gc är bilderna på vatten fallet tagna?

  mvh michael
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis