Handla i Puerto Rico

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Bubblan, 5 januari 2008.

 1. Bubblan

  Bubblan Medlem

  Ska åka till Puerto Rico den 19:e för första gången. Har varit i PDI flera ggr tidigare. Tänkte höra om det finns någon som vet om det finns någon billig livsmedelsaffär i Puerto Rico med omnejd. Vi brukar handla i Bellavista när vi bott i PDI. I värsta fall kan man ju ta sig dit för det är ju inte så förfärligt långt men du kunde vara bra om någon vet något närmre.

  /Jenny
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  i centrumet finns det 2 netto tror jag å en sparbutik...personligen gillade vi spar bättre än netto...man får ju tänka att om ni ska åka till pdi så kostar det ju lite me bussen/taxi så det kanske jämnar ut sig.Hoppas ni får en toppenresa...vart ska ni bo i Puerto rico?
   
 3. Bubblan

  Bubblan Medlem

  Eftersom det blev en sista minuten som blev bokad igår så fanns det inte så mycket kvar att välja på så det blev Casablanca.
   
 4. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Hotellet såg fint ut! Men det blir mycket trappor för det låg högt upp tror jag!? Roligt att det är någon mer som åker den 19/1 :) Hittade en bild på google earth http://static.panoramio.com/photos/original/1350953.jpg
  Och det ligger bredvid hotllet jag bodde på "Las Fresas"

  Mvh Benny
  Längtar alltid till holmarna!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis