hej alla goda glada off topic

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 18 oktober 2008.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Är väl bäst skriva off topic, hoppas alla mår bra idag, själv ska jag bort och fira min födelsedag som egentligen går av i morgon (49 år) ifall någon va intresserad, ha ha. Ska i alla fall till arbetskamrater och käka lite god middag, räkgryta, sedan blir det väl lite kärringsnack, sedan blir det puben, jätte kul har inte varit ute sedan vi va på GC:) så nu har kärringen försökt klä upp sig och målat på sig lite, inte vet jag om det gör någon skillnad men vem vet. Maken Benny är i Kalmar och tittar på sitt favoritlag IFK Göteborg och dom spelar ju då mot Kalmar som ju säkert alla förstår:D Nåväl ha en trevlig Lördags kväll allihop kram Marie;):)
   
 2. Anders 53

  Anders 53 Medlem

  Grattis Grattis Marie. Hurra hurra också.Tror säkert att du blev läcker med färg och snofsiga kläder.Ha en bra födelsedag.
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Grattis, Marie!
  Hoppas och vet att du kommer att få en jätttrevlig kväll.
  Du kunde ju annars gjort sällskap med Benny och stannat till hos mig i Nybro. Vi hade nog hittat samtalsämnen:D.
  Jag håller också på att försöka snygga till mig.Inte lätt:( Vad ska man ta på sig. Man har garderoben full men ändå är det problem.
  Vi är bortbjudna till ett par vi aldrig umgåtts med tidigare. Men det är roligt att man fortfarande kan träffa nya människor.
  Jag vet ialla fall att vi får god mat och dryck. Får sedan se om de vill fortsätta umgås med oss[:0][}:)][:I].
  Ha en trevlig lördagskväll
  Kram
  Riggan som alltid längtar efter sol och värme

  Riggan
   
 4. tindaya

  tindaya Medlem

  Trevlig kväll på er!!! Och grattis igen Marie!! Kan tala om för er som inte träffat Marie personligen att hon är en väldigt tjusig lady, såväl utombords som inombords! Så där behövs inte mycket måleri inte :D
  Den här ladyn (lady o lady . . .)får hålla sig hemma ikväll efter gårdagens bravader - men inte hindrar det inmundigande av en god biff o ett gott glas vin eller två [:eek:)]
  Anette :)
   
 5. xerxses

  xerxses Medlem

  Gääsp lite trött idag..efter en del hårda pass på gymet...men jag får väl kamma till mig och sätta på mig en ren skjorta..
  Ställer mig nu lite bredbent myndig och önskar dig en trevlig födelsedag även om det inte alltid är kul att bli äldre men jag höjer en skål för dig...:)

  Kram från busen Xerxses....;)
   
 6. bobo

  bobo Medlem

   
 7. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Grattis fbkmarie

  Ja ja nu har du bara ETT steg kvar i motlutet,
  sen bär det av utför och då blir ju allt så mycket
  lättare:D

  Jan E som har haft medlut sedan förra seklet[:eek:)]

  PS
  Maken Benny är nog på gott humör när/om han kommer hem
  IFK Göteborg vann ju med 1-0[:0]
  DS
  PSS
  Själv vann jag 39 kr på travet (DagenDubbel)[^]:D[:p]
  DSS
   
 8. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Tack alli hop, är hemma och hämtar lite musik, jaqg tycxker ju christers senaste som han valt sjäjv är skit bra, sen blir det lite lasse stefans och inte att flamingo mina älskingar nu ska jag gå igen, va bara hem o hämta cd
   
 9. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Å faan vann dom? jag vet inget jan, e bara hemma och hämtar en cd med chirste sjögren, tack i alla fall fö allt, nu måste jag gå tror dom saknar mig. har öppen mejl till jag kommer hem, nu ska jag gå och käka tack allihop:D
   
 10. bobo

  bobo Medlem

  ....:D..jo min SAN Du tycks ha det lämpligt latjo Så.......:)
   
 11. Cina

  Cina Medlem

  Grattis...FB-Maria.
  Hoppas du har det roligt i kväll. Cina
   
 12. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Herre gud man kommer hem och ser hur man stavat, my goood. nu måste jag fråga hur ärKARLAR????? haft karlar som hänger på halsen så fort man inte har gubben med. okej lite smickrande men inte en hel kväll, om det inte varit xerses för han verksar ju i alla fall charmig ocvh inte att förglömma lille emthed, nu pöjkar o töser får fryu börjesson besöka kudden, tack allihop för grattis önskingarna:)i morgon är det ont i håret:D
   
 13. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Ja då va jag här igen, med rejält ont i håret, herre gud som man stavat, menade i alla fall att jag hämtade en cd med christer sjögren fniss:DGubben är på väg hem i alla fall. Å du riggan hade noig varit bättre jag följt med och stannat hos dig:) då kanske man varit pigg i dag. Nå väl kul hade vi i alla fall, och bandet som spelade grattade när klockan vart tolv i natt, nästa gång jag går ut får nog gubben gå med, eller några utav våra trevliga karlar här på forumet, ni kan va mina body guards eller vad säger ni, xerxes emthed med flera fniss, ja nu ska jag ta och göra lite kaffe, behöver det för att vakna till ha en jätte bra söndag allihop, och tack igen för alla grattis önskningar kram Marie:)
   
 14. Riggan

  Riggan Medlem

  Ja du, Marie; som man brukar säga: Man mår som man förtjänar:D[}:)][:0][xx(].
  Var inte för säker på att du hade mått bättre med en kväll hos mig.
  Vi var ju i Tyskland och Danmark och fyllde på i "ladorna":D. Man vill ju inte vara torrskodd under vinterhalvåret;).
  Man jag skrattade gott åt din stavning. Tänk, ibland är jag lika dålig på stavning även om jag är nykter:D.
  Och du, vad är 49 mot mina 64!!!!! Vill inte tänka på att jag nästa år blir PENSIONÄR:(.
  Vi måste försöka att träffas när vi åker ner nästa gång!
  Kram till er alla från
  Riggan som alltid längtar efter sol och värme[8D]

  Riggan
   
 15. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Klart vi ska göra det, träffas menar jag. Jo stavningen du, konstigt det där hjärnan tänker mycket långt i förväg, det e bara det är man nykter kollar man ju upp innan man skickar meddelandet, ja trevligt hade jag i alla fall, börjar piggna till nu, ska snart ut o steka på lite oxfile mums. Och du vi fixar väl detta i februari, då måste vi ta oss till anette också, herre gud så trevlig människa, ha nu en trevlig söndag kväll, skönt du är tillbaka från uppehållet kram på dig/Marie:)
   
 16. tindaya

  tindaya Medlem

  Ta nu inte i Marie[:I [:I][:eek:)]] Tror nog vi kan samlas här en hel del i februari (om vi blir mer än ca 7 eller ungefär kanske vi får ta till "taket!)
  Kram
  Anette :) som har fått färsk svamp från grannen och skall göra svampsås med grädde till biffen [:p]
   
 17. xerxses

  xerxses Medlem

  Kul tråd som handlar om din födelsedag + lite annat intressant som dryckjom och god mat..tack för de goa orden Fbk Marie..ja att du är en klok och varm kvinna vet vi sen förut det var väl lite klös och riv ett tag här före sommaren som du redde ut på ett snyggt sätt..så mogna kvinnor intresserar en i högsta grad...och du ser bra ut enligt Tindaya.hmm....spännande..:)

  Plikten kallar.....
   
 18. bobo

  bobo Medlem

   
 19. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej bobo, tack för hälsningen i efterskott:) men du glömde inte alls, du har skickat ett grattis högre upp på denna tråd, men tack igen:D/Marie
   
 20. bobo

  bobo Medlem

  [:I]....F-n,..jag drack 2 glas Valserano Roija så jag skyller på de tomma glasen!...men som Du nämnde jo, har redan grattat... well Du är värd dubbla lyckönskningar!:D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis