Hej alla ni som bokat vinterns resa....

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av hallonback, 6 oktober 2007.

 1. coconut

  coconut Medlem

  Tack för era svar...inget sätt är väl bättre än det andra tyckes det...men alltid bra å få tips hur andra gör....Maria
   
 2. hallonback

  hallonback Medlem

  Javisst är det roligt att få läsa om olika erfarenheter när det gäller jakten på en resa och visst finns det pengar att spara om man tar sig tid att leta efter olika alternativ. Jag får vänta lite till, vi tänkte ta en sista minuten i mitten av Januari men dit är det ca 3 månader ännu.
  -Mats
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  Mitt inlägg va mer ett svar på den fråga jag ställde i din tråd, fast det e klart, instämmer att det e intressant å se hur olika man betalar beroden på hur man reser...januari e inte långt borta..går snabbt...(hoppas jag):D
   
 4. mysan

  mysan Medlem

  [:I][:I][:I][:I]
  Jag tillhör då den mentalt skadade skaran som gör raka motsatsen till "boka-tidigt" och "ospec-sista-minuten":D[8D][:p].

  Jag har bokat ordinarie resa till ordinarie pris med gammalt hederligt[?] charterbolag. Tre vuxna, ett barn (15 år), trerumslägenhet med något lite havsutsikt, ingen flygmat, ingen transfer, inget avbokningsskydd och ingen försäkring......24632 kr.

  Men vi åker ju över jul och bokade i september så det är klart att vi får betala extra för det. Hade jag vetat att andan skulle falla på så hade jag börjat leta redan i våras efter billiga flyg och billigt boende. Men vad gör man inte för att slippa julstök???

  Lite OT: vi kommer billigare undan i sommar, två veckor för oss vuxna och en vecka för ungdomarna är redan bokade i mitten av juni. 25092 (16606 samt 8486)går det kalaset på och flyget går till Grekland som ju har högsäsong då.
   
 5. Artemis

  Artemis Medlem

  17400 går vår resa loss på.

  Då är vi 2 vuxna och en 6-åring som vill bo inne i Las Palmas. Kommer att bo väldigt fint verkar det som ;). Dunas Canteras 4-stjärnigt med stor balkong och havsutsikt. Åker med FR.
  Bokade redan i april när dom släppte resorna.

  Hade jag vetat då i april att Sterling skulle börja flyga direkt från Gbg så hade jag väntat.
  Hade nämligen sparat ca 4000 kr på att boka flyget med Sterlig och samma hotell separat [V]
  Lite surt, men så är det!

  Kommer att ha mer is i magen till nästa resa!

  Om det är nån som vill vara lite otrogen GC så kan jag tipsa om att Sterling flyger snuskigt billigt från Gbg till Mallis i sommar[:p]

  Tål att tänkas på kanske!
   
 6. coconut

  coconut Medlem

  Åker oxå med FR å har nog tänkt å åka me sterling nästa gång å boka boende för sig....Det blir ju en enorms skillnad..pengar som man kan lägga på annat...[8D]
   
 7. Wina

  Wina Medlem

  Vår resa 3 vuxna personer 1 vecka över jul 20-27.12 kostade 1849 euro (ca 16 635 kr) i priset ingår även busstransport t/r från flygfältet till PDI (anläder så sent att de inte går att ta lokalbussen). Flyget bokade vi via Tjäreborg (finns egentligen inga allternativa flyg då man reser från Österbotten i Finland för att ta sig ner till Helsingfors kostar om man har otur lika mycket som halva resan!! Och nu har vi bara ca 8 km till flygfältet, hääärligt)

  Lägenhets hotellet (två stjärnor) bokade vi via SunHotels det sparade oss nästan 85 euro/person;).

  Pga möjlighet till semester osv. hade vi möjlighet att resa bara denna tidpunkt, men skulle vi kunnat resa 1 vecka tidigare så skulle samma resa på samma hotell kostat ca 15 015 kr!! men lite ska man väl va beredd att betal för att få flyga till värme och sol mitt in midvintern[8D]

  ...och snart bara två månader kvar tills vi får åka :)[:p]
   
 8. josse

  josse Medlem

  Vi betalar 9500kr för flyg + lght hotel för 2 personer 1 v i november. Flyger med Sterling från gbg och ska bo på Riasol i Puerto Rico. Transfer tillkommer..men ska försöka åka lokalbuss så blir nog runt 200kr.

  Helt ok tycker jag! Vi vill bara komma bort från jobb å slappa lite så har inga direkta förväntningar. Men läst lite här och det verkar ju vara en trevlig ö.
   
 9. bellonna

  bellonna Medlem

  Vi betalade 26500, för 2 veckor 2 vuxna 2 barn med frukost och alla försäkringar på (Natural park) i Puerto Rico
   
 10. UWF

  UWF Medlem

  Hej Wina
  Såg att du hade 8 km till flygfältet jag har ca 6 km bor du i Kronoby eller Vasa? själv bor jag i Kronoby
  uwf[8D]
   
 11. Wina

  Wina Medlem

  -->UWF

  Hej!
  Bor i Vasa. Hur som helst e de inte skönt att det börjar finnas mer och mer resor direkt uppe från Österbotten, så man inte måste ner till huvudstan hela tiden... har oxå hunnit flyga från Kronoby (tror de va till Kreta) nån gång för dit -till Kronoby alltså :D- e de ju ändå bara lite på 1 timmes körning :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis