Hemkommen från Puerto Rico

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av klara, 9 juli 2006.

 1. klara

  klara Medlem

  Hej på Er!
  Vi kom hem från Puerto Rico i onsdags. Vi bodde på en anläggning som heter J.B. Det var en lägenhetsanläggning som generellt motsvarar kategori 4 i resekatalogen. Vi hade förvisso bara en enrummare, men standarden ska ju ändå vara någolunda, även om det kan variera något mellan de olika lägenheterna. Det visade sig, att det motsvarade inte alls våra förväntningar, när det gäller standarden. Inte ens en gång varmvatten hade vi i köket. Vår lägenhet låg allra ytterst och hade en stenvägg som fungerade som köksvägg och därigen kom det in en del kackerlackor. Mindre kul. För övrigt och frånsett hotellrummet, där vi vistades bara när vi sov var vistelsen bra. Däremot enligt vår tycke och smak, så går inte Puerto Rico upp mot Meloneras, som vi åker till den 18 oktober och ska stanna i 2 veckor, men som sagt: smaken är ju delad. Vi åkte däremot in till Puerto de Mogan, där vi tyckte det var helt fantastiskt fina hus med slingrande bouganvilla och lugnt och fridfullt. Ön är ju stor och det finns så otroligt mycket att titta på, fast är man bara nere en vecka, som vi var nu, så ligger man mest framför poolen eller på stranden. Hälsningar Klara
   
 2. Trams

  Trams Medlem

  Hej klara!
  Välkommen hem till värmen, hur har vädret varit där nere?
   
 3. Sylva

  Sylva Medlem

  Hej Klara!
  Vad trist att ni fick så "sumpig" lägenhet. Så här års är det väl dessutom ganska mycket kackelackor framme, det har i alla fall jag erfarenhet av, just denna gång var vi förskonade, men i stället hade jag besök av små, små myror i sängen (det var inte heller så trevligt), men vi sprutade vid golvlisten med spray mot ohyra och sen var det problemet borta. Vi bor ju i Rojas Rochas och tror det berodde på att lägenheten stått tom ganska länge.
  Vi var nere på Amadores och badade i stort sett varje dag, vi tycker det är jättehärligt där. Hyrbilen fick gå varm, tur vi hade AC i den.

  Sylva
   
 4. klara

  klara Medlem

  Tack, vädret har varit kanon, cirka 35 grader. Vi besökte Amadoresstranden 1 gång. Den var mycket fin. Vi gick dit och tog taxi hem. Det tog ungefär 30 minuter från vårt hotell. Resten låg vi och pressade vid hotellpoolen, som var väldigt fin. Anläggningen som sådan var det absolut inget fel på. Vi tittade in i en tvårummare, som var jättefin. Det var nog bara vi som hade otur. Kanske kan det bero på att vi bodde i en studio. Förmodligen är det någon form av annex. Vad vet jag? Klara
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis