Hemma från Sunwing Resort Arguineguín

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av n/a, 2 juli 2007.

 1. n/a

  n/a Medlem

  Hej!

  Vi kom hem förra veckan på onsdagen efter 2 veckor kalasveckor på Sunwing Resort Arguineguín.

  Första veckan slappa vi och sola och bada sen hyrde vi bil och såg oss om. Jag och min man har verkligen saknat det men efter ett misslyckat försök för 3 år sen med 2st 5 åringar har vi legat lågt med den biten.

  Vi besökte bland annat utomhusmuseet Mundo Aborgin som bägge killarna uppskattade sen blev det så klart shopping på Atlantico Carrefour där är toppen och en hela massa andra affärer bad vid Amadores.

  Vi var till Patalavacstranden flera gånger och skuttade i vågorna och även till Anfi.

  Tyvärr verkar det som Sunwing har höjt priserna i varje fall i Fino Grill sen de började med All inclusive konceptet (någon annan som sett detsamma?). Maträtter som vi tidigare betalade 13-14 euro för kostade nu ca 2 euro mer + 2euro för 2 tillbehör t. ex pot. gratäng och sås. Suck!

  För övrigt så var de nyrenoverade lägenheterna kanonfina med bra kyl, frysfack och utrustning.

  Sparbutiekn i Arguineguín verkar vara på utdöende men bakom shoppingcentrumet i rodellen ligger en mataffär Hersedina i 2 plan som var helt ok.

  Donanjuset vid Patalavacstranden har de fräschat upp med lite färg men när man står nere på stranden och kollar hur hav och storm gröpt ut berget så undrar man vilken grund det står på nu tyckte nog att havet tagit en hel del de senaste åren där.

  I Donana ligger en restaurang som heter Fernando som har flamberat som specialitet, kan rekommendera den.

  För övrigt var det lugnt och skönt lite turister den här tiden vilket vi uppskattar sen att en och annan restaurang har semesterstängt gör inget det är bara att gå vidare.

  Varma dagar och ljumma kvällar med lite kvällsbris gjorde vädret perfekt.

  Nu får väl alla vi som är kvar hemma i Sverige ha det så bra i regnet.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis