Hemma igen (Puerto Rico 1v)

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av trillian, 18 februari 2007.

 1. trillian

  trillian Medlem

  Japp. Så vart allt avklarat.

  Vi var 3 killar. Alla 19. När vi kom ner trodde vi inte våran ögon. Hade läst här att ni bubblade om regn och blåst. Lyckligtvis såg vi inte ett enda moln på hela veckan. Lör-Tis var det så varmt att man nästan inte kunde vara ute så vi badade mycket i havet.

  I Puerto Rico är det mest äldre, fast det gjorde oss inte så mycket. Snarare tvärt om. Det var ganska lugnt och skönt. Och självklart fanns jokerdisco där på kvällen när vi skulle köra järnet.

  Åkte buss in till Inglés en dag men det var lite omständigt så det gjorde vi inte igen. Det som gjorde mig lite besviken var vilken fullkomlig dekadens det rådde i Playa del inglés. Knark å prostitition var vanligare än allt annat kändes det som.

  Sammafattat var det en fantastisk resa med värme och solbränna (som var vårat mål med resan) och en massa festande och dansande.

  Till er som skickar era ungomar till GC: Det är nog bättre att bo i PR och åka buss till Inglés om man nu vill uppleva den grejjen. Det kan ju vara kul att se på spektaklet. Men jäklar alltså. Inkastarna överträffade varandra hela tiden med kommantarer som: "vill ni knulla svenska fitta?" "hasch, kokain?"

  Sanslöst.
   
 2. trillian

  trillian Medlem

  P.S Kan ju också tillägga att vi var på Inglés på kvällen. Säkert helt annorlunda på dagen så ni skall inte avskräckas om ni ska dit med familjen och ta det lugnt. Det finns säkert också :)
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Välkomna tebax!
  Vad härligt att ni hade det bra![8D] Ja, det där låter ju inte så trevligt med dessa inkastare:( Hoppas de inte är så agressiva när vi ska ner.

  Anneli
   
 4. feb06

  feb06 Medlem

  Hej!

  Jag är inte så säker att de säljer narkotika. Jag tror de vill spänna sig och se när någon 19 åring tappar hakan. Det är ju kriminellt att sälja narkotika i Spanien men det är troligtvis inte olagligt att fråga någon om de vill köpa. I Sverige går det inte någon lång stund med att springa runt på gatorna och antasta folk och fråga folk om de vill köpa narkotika. Även om det inte finns någon narkotika för av salu.
  De så kallade hallickarna (som ofta är samma personer som dem jag omnämner här ovan) tror jag bara är ute efter att lura av folk pengar, helst hela reskassan!
  De vill ha in folk på så kallade bordeller!
  De fall jag har hört talas om har gått till så här. Tjejerna som jobbar där vill mycket gärna bli bjudna på Champagne! När kunden betalar med kreditkort och ska skriva under kvittot distrahera tjejerna honom så han kollar inte summan på kvittot. Då är det bara att tacka för kaffet dagen efter!
   
 5. rogman

  rogman Medlem

  Ok man lär tydligen så länge man lever. Detta var nått nytt för mig med knark å sånt.[:0]
  Inkastarna i Puerto Rico e väldit enerverande. Man ingen har någonsin frågat om sånt som i PDI. Men på dagtid är det rätt trevligt i alla fall.
   
 6. anamogán

  anamogán Medlem

  Herre Gud, har det blivit så nu i PDI?! Är det så tongångarna går bland inkastarna och andra när de träffar ungdomar i sin egen ålder?

  Man blir ju faktiskt lite (mycket) skrämd måste jag säga!!! Vi ska ner till sommaren för att häsla på släkt och vänner där nere. Min äldsta tjej på 17 år kommer nog att vara en hel del i PDI med sina kusiner skulle jag tro. När vi bodde på G.C. var det ganska "jobbigt" tyckte jag i PDI för det var sprit, discon och "semesterflirtar" hela tiden (därför gillar jag fortfarande inte PDI), men nu verkar det ha utvecklat sig till någonting ännu värre med hänvisning till vad trillian just har skrivit här i inlägget. Inte alls bra utveckling för Playa del Inglés rykte!
  /Anna
   
 7. feb06

  feb06 Medlem

  Nu är det ju inte så i hela PdI på nätterna! Utan i stortsätt bara i Kasbahn och då vid taxi stoppet/framför systembolaget. Finns det ingen offentlig webbkamera över det området? Åldern på inkastarna är väl mellan 25 och 45år. Nationaliteten är troligtvis inte skandinavisk utan de har bara lärt sig några väl valda ord. Jag har släktingar som var på kasbahn för tjugo år sedan och då var det samma tongångar. Problemet som trillian beskriver gäller nästan enbart killar, sen har väl tjejer problem med andra typer i kasbahn.

  Ang Semesterflirtar: det kan ju vara trevligt, bara det inte kommer surt efter.
   
 8. chica

  chica Medlem

  Det är inte utan att man blir lite deppig när man läser detta inlägg från tre unga killar men jag tror att det ligger en hel del i det som feb06 skriver. Det är också min erfarenhet plus att det finns vissa gator, särskilt Avda de Tenerife, där jag upplevde att många män i princip blev förföljda av kvinnor som erbjöd sitt sällskap. Helt klart finns det mycket tokigheter kring Kasbah att akta sig för. Jag fasar fortfarande för de "handhälsande" afrikanska kvinnorna som i en hast fäste ett lyckoarmband runt handleden på dem som lydde deras invit. Jag gick aldrig på det men artig som man är så kändes det ändå jobbigt att negligera när de kom och ville hälsa. Annars brukar just artighet vara mitt sätt att slingra mig ur i liknande jobbiga situationer, ett leende och "no gracias" brukar ofta fungera. Positivt att höra att Trillian med kompisar trivdes i Puerto Rico. Jag blir mer och mer nyfiken på den orten som jag hittills bara passerat förbi.Jag har alltid resonerat som så att Pdi är den ultimata semesterorten på GC då den har ett så stort utbud av allt, ligger bra till vädermässigt samt närheten till San Fernando men det kanske är dags att pröva något nytt nästa gång jag åker till GC. (ser nu fram emot min resa till en annan kanarisk ö, Tenerife, i mars)
   
 9. rogman

  rogman Medlem

  Varken inkastarna eller de "handhälsande" "damerna" är speciellt trevliga. Som gammal handbollspelare så fintade jag upp dom på läktarn...sen fick dom stå där å käka korv...utan mig...å utan senap.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis