Hemma igen......

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Sylva, 21 mars 2008.

 1. Sylva

  Sylva Medlem

  efter en hääärlig vecka (som vanligt) på Rochas. Sol och bad vid Amadores, som vanligt hyrde vi bil och denna gång hade vi ett par kompisar med oss som aldrig varit nere förut så vi tog med dom på en massa trevliga saker. Och äntligen kom jag till Garbos (som jag har tjatat om här), en jättelyckad kväll på vår 20-åriga bröllopsdag. Bra mat och jätteduktiga ungdomar som underhöll oss.
  Vi reste hem den 14 mars med My Travel , vi blev stående i 2 timmar pga ett fel med en av dörrarna, men sen gick hemresan fint.
  Men när vi väl varit hemma i ca 1 dygn insjuknade 2 av oss i feber, huvudvärk och kräkningar, till saken hör att 2 bekanta som satt bakom oss på hemresan ( som bott på ett helt annat ställe) också insjuknade. Idag är första dagen jag känner mig något så när.Det kanske var någon på forumet som var med i samma plan? Kunde vara intressant att höra om det var fler som blev sjuka. Tror inte det var maten, kanske toan?

  Sylva
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  Fy bubblan..Vilket avslut på en skön semester...Men skönt att det vart bra när ni väl va där och att ni ändå kom hem nöjda med er resa. Rochas e väl det som ligger i San A. Va det nån rörelse där nu?I dec va det ju helt dött...Hoppas du snart blir helt återställd.Trevlig Påsk! Maria
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Skönt att ni hade en underbar semestervecka.
  Men så tråkigt att bli sjuk så fort man kommer hem.
  Våra bästa vänner som kom hem efter 4 veckor på GC insjuknade i någon form av influensa två dagar efter de kommit hem. Det var många som hostade på deras plan hem och bacillerna går ju bara runt i planet.
  Jag tycker det är många som brukar bli sjuka när de kommit hem just under vintermånaderna.
  Kramar från en insnöad Riggan som längtar efter sol och värme[8D]


  Riggan
   
 4. Solflicka

  Solflicka Medlem

  "Sylva": då åkte ni med samma plan som oss :) Vi blev inte sjuka, så tror inte att det är maten. Borde det inte snarare vara på resemålet?
   
 5. Sylva

  Sylva Medlem

  Hej Solflicka!
  Tror inte det var själva resmålet, för 2 som blev sjuka bodde i San Augustin och 2 st i Arguineguin, och vi hade inte träffats på hela veckan.
  Vad skönt att ni klarade er!

  Sylva
   
 6. Sylva

  Sylva Medlem

  Hej Maria "coconut"!
  Jovisst, Rochas ligger i San Augustin. Det är ju alltid lugnt i S.A. - inget håll i gång ställe. Eftersom vi har tillgång till ett hus där så bor vi alltid där. Passar oss utmärkt. Däremot brukar vi ta bilen och sola och bada på lite olika stränder, vi äter oftast hemma och sen tar ngt gott att dricka ute senare.


  Sylva
   
 7. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Inte roligt att bli sjuka, bra i alla fall ni hade det trevligt där nere, har också varit på garbos visserligen några år sedan men jätte bra och duktiga va dom även då
   
 8. coconut

  coconut Medlem

  Ja det kan jag förstå att man gör om man har tillgång till boende där..hade jag me gjort. Men nu när vi inte har det åker vi till olika ställen, dock inte San A...dit åker vi på små dagsturer ist..barnen vill ju till yupi...Toppen hursomhelst att ha tillgång till boende sådär..va mkt lättare det blir då...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis