Hemma igen

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lillakarin, 18 oktober 2005.

 1. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej alla på forumet. Ja, då är man tillbaka i verkligheten igen efter 2 veckor i San Agustin. Vädret var väl inte det bästa, vissa dagar mulet och någon kväll med åska och regn. Men visst har även solen tittat fram och värmen finns ju fast solen gömt sig ibland. Havet är underbart att bada i och solbränd blir man i alla fall.
  Det enda som var tråkigt var att vi hade flygförsenig på nerresan med 3.40 och när vi skulle hem blev det väldigt sent. Skulle lyft från Gando 15.00 på lördag men lyfte 0.5.30 söndag morgon. Flygresan hem var tung. Vet inte vaför det ska krångla med SAS. 3 lördagar på rad hade dom problem. Hoppas det löser sig snart. Men som sagt nu är det bara att se fram emot nästa resa. Hoppas det blir snart.
  Karin
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Välkommen tillbaka! Nu är det min tur att åka ner...reser imorgon och håller precis på att packa. Trist att vädret har varit sådär! Jag var nere förra året vid samma tid som du och hade inte heller fint. Vi får väl hoppas på bättre väder "min" vecka eftersom jag bara är där en vecka.

  Usch vad hemskt med förseningar! Var det solresor ni åkte med?
  Vi hörs!
   
 3. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Ja vi reste med STS Solresor. Jag vet inte om problemet ligger hos STS eller hos SAS.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis