Hemma men inte "landat" än

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av rogman, 17 maj 2007.

 1. rogman

  rogman Medlem

  I går kväll så dunsade Airbusen ner på Arlanda, med mig å mina kompisar från Valle Marina.(vijol hoppas allt gick bra och tack för att ni var sådana trevliga grannar i 107)
  Är hemma men har inte riktigt landat än..om ni förstår. Går igenom bilderna för fullt...och om några dagar så kommer det lite av den varan online.
  Resan har varit kanon, knappt ett moln på 3 veckor. Helt otroligt egentligen. Kaliman/siroccon slog till i 3 dagar med temperaturer på närmare 40 grader...men mer om detta senare.
  Lägger upp länkar till bildsidan och lägger in en del här på forumet. Hur var det nu man la in bilder i själva chatten? Nån som vet?

  RogMan[8D]

  Riggan: här e länken till Anfi å flaggan:http://picasaweb.google.com/grancanman/Images/photo#5065570214779472962
  Detta e bara ett litet smakprov
   
 2. Ola Z

  Ola Z Medlem

  Tjena Rogman !
  Jag tror jag såg dig på planet hem igår,du satt bredvid en man med en laptop...jag håller med dig [8D][8D]vilken underbar vecka:D inte en dag under 30 grader tror jag och några få moln en förmiddag och en eftermiddag.Den molniga förmiddagen (i San Agustin)åkte vi ner till "dina trakter" Puerto Rico och Amadores...vilket ställe[:p][:p]

  Det tar nog ettt tag innan man landar precis somdu säger.

  Ha De
  Zäta ;)
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Välkommenhem både Rogman och Ola Z. Kul att ni har haft sådan tur med vädret :) Ser fram emot reseberättelse och foton :)

  Annelie
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Tack för det Annelie. Bilderna kommer på picasawebben om några dagar. Har inte fotat riktigt lika mkt som du gjorde, men några blev rätt bra.
  Ola: ja jag satt bredvid honom med laptopen. Han kollade på DVD hela resan. Vart satt du då?
  Ja, Amadores e kanon. Hoppas du har massor med bilder å visa oxå?
   
 5. Ola Z

  Ola Z Medlem

  Rogman:Vi satt ungefär i mitten i sektionen framför er sektion .Det var inte så bra att sitta 4 i bredd,brukar alltid sitta på fönsterplats när jag flyger.Men....det var ju bra personal och service,min dotter köpte fyra skraplotter och vann en herr och en damparfym...snacka om tur :D


  Zäta ;)
   
 6. Trams

  Trams Medlem

  Välkommen hem rogman!
  Skönt att vädret har varit bra, då har du verkligen fått bort dina Psoriasisfläckar?
   
 7. rogman

  rogman Medlem

  Ola: då måste jag sett dig utan att veta om det.:)Väldigt trevlig personal och bra flygning. Ja somliga har ju tur oxå
  Trams: tackar, fläckarna är helt borta får bara se hur länge dom håller sig denna gång. Bästa vädret på de senaste åren i alla fall....
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis